Johanna Hammarström

Användarprofil
En lärorik bok med en stor dos humor. Den tar upp frågor vi har om döden, men kanske inte vågar fråga, och besvarar dem åt oss.

Heartstopper: Volume 1

Bok av Alice Oseman
En väldigt söt och romantisk kärlekshistoria. Läser vanligtvis inte feel-good men denna var verkligen sockersöt och med ett fint tema.

Stranger Things

TV-program från Netflix
En mystisk serie som ger både 80-tal, monster och vänskap. Serien handlar om de mystiska krafter som börjat ta över den lilla staden Hawkins i USA. Perfekt att sträckkolla!

Hölje

Bok av Pooneh Rohi
En kvinna glömmer allt som skett innan stunden hon föder sitt barn. I smärtan blir hon någon utan minne eller identitet. Därefter följer en tid av att försöka dölja sitt tillstånd och stå emot misstänksamhet och vanmakt.
Jag tror det svåra är när en tänker i banor som "vad får jag inte äta", "vad ska jag utesluta". Att istället tänka på "vad vill jag test" eller "vad vill jag bli bättre på att äta" kan förändra inställningen till mat.

Fika

Aktivitet
Just nu saknar en helt klart att fika ute med vänner. Den perfekta stunden att ha det trevligt! Men en fika med kaffe och ngt gott till hemma slår ju heller aldrig fel.
En magiskt fin bok om alternativa liv och verkligheter. Känslan av alla de där "tänk om" dras i denna bok upp och huvudkaraktären får testa på alla sina möjliga liv.

Du springer

Bok av Yrsa Walldén
En antologi om hur livet springer iväg, från ungdom till vuxen.
Om trötta fester, vänner som sviker och kärlek som brister. Om de som finns där, de vi hittar, om allt som kan bli och allt som inte längre är.

Chokladask som present

Supersmarrig present som vem som helst skulle bli väldigt lycklig över att få i en julklapp tror jag. Alltid bra med något ätbart!
En romantisk och hissnande bok.
Om politik och monarki. Prinsen Henry och Presidentsonen Alex blir kära i varandra men kan deras två länder acceptera kärleken?
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.