Fika

Aktivitet
Fika är väl det mysigaste som finns. Att leta upp som fik och sitta länge med en vän och bara prata och umgås det är gott både för själen och för smaklökarna..
Det roligaste jag vet är att baka fikabröd eller limpa och gakko. Sedan att gå till mina gamla vänner ,svärmor, grannar som blivit äldre och har ingen ork eller förmåga att baka själv och ge de fika. Självklart måste jag fika med de och umgås.
Det finns väl ingen bättre aktivitet än att fika? Alla kan vara med och man kan variera vad man ska äta och dricka. Man kan även välja om man vill fika hemma eller på café.
Just nu saknar en helt klart att fika ute med vänner. Den perfekta stunden att ha det trevligt! Men en fika med kaffe och ngt gott till hemma slår ju heller aldrig fel.
Detta måste ändå vara den bästa aktiviten. Man kan göra det hemma eller ute på stan. Tillsammans med familjen eller vännerna. Eller varför inte på dejten. Fika funkar alltid!
Kanske den allra bästa sociala aktiviteten? Lika trevligt hemma hos en vän eller familjemedlem som på café.
Det bästa man kan göra på sin fritid , man kan göra det själv, med familj eller vänner och det finns många olika sorters fika.
Fika är ett underbart sätt att träffa vänner och äta något gott till! Jag tycker om att sitta på ett fik och bara titta på alla som passerar! Eller att vara där med mina barn, äta gott och prata om allt som de vill prata om!
Kan det vara en bättre aktivitet?! Det finns många olika kafes att välja mellan eller går det bra att vara hemma hos någon. Plus att det kostar 50-100kr per person som nästan alla ha råd med. Super mysigt att kunna prata med en kompis.
Fika är underbart sätt att träffa vänner och smaka på goda bakverk. Jag älskar att fika. Det första minnet är när jag gick med min pappa 3 skulle köpa en vetekrans och det luktade så gott o bakverken såg så goda ut.