Disa Eliasson

Användarprofil
Hyllningen till naturen är enorm och storslagen. Eftersom jag bor i ett samhälle är det intressant att följa hennes tolkning av grupmentaliteten.

Veckans matsedel

Bok av Zeina Mourtada
En trevlig kokbok där recepten ligger på vardagsmat. Men recepten är spännande mat från olika länder.

Med Andra Ord

Brädspel skapat av ALF-spel
Alltid lika kul att spela. Det går att vara blandade åldrar, olika grupper 4 lag. Det är inte alltid de som man tror är bäst på ord som vinner.

Sequence

Brädspel skapat av Douglas Reuter
Ett logiskt spel där man spelar mot varann eller i lag. Det är ett 5 i rad spel som inte behöver så mycket förberedelse.

Rosa elefanter

Bok av Karin Brunk Holmqvist
En lättsam trevlig bok med roliga episoder. En bok med personligheter som är igenkännande hos oss alla lite äldre.
En lagom spännande serie som är svår att sluta titta på. Handlar om politik. Samt allt spel som ligger bakom de stängda dörrarna.
Denna bok läste jag för väldigt många år sedan. Jag minns att jag satt på flygplanet från Luleå till Stockholm, boken slukade hela min uppmärksamhet och jag sträckläste den, sedan var jag tvungen att köpa del 2 innan jag åkte hem.
Denna bok ser först lite tråkig ut. Men det är verkligen en bok som man kan läsa med att använda kroppsliga rörelser. Jag har läst den för massa klasser och alla barn blir som förtrollade. Den blir bara roligare för varje gång.
Denna bok berörde verkligen mig. Hennes goda tro på människor. Spelet mellan goda och onda som ligger så nära. Att när man utsats ska man inte vara rädd att bryta upp och hitta en ny väg.

Fika

Aktivitet
Det roligaste jag vet är att baka fikabröd eller limpa och gakko. Sedan att gå till mina gamla vänner ,svärmor, grannar som blivit äldre och har ingen ork eller förmåga att baka själv och ge de fika. Självklart måste jag fika med de och umgås.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.