Mathilde

Användarprofil

Simpsons

TV-program
Rolig och underhållande serie som passar hela familjen. Passar perfekt för den som bara vill slappna av och skratta.

När jag hör din röst

Bok av Stephenie Meyer
Fortsättningen om Bella och vampyren Edward. Edward har lämnat Bella i ett försök att inte utsätta henne för fara. Bella hamnar i en depression och då får varulven Jacob en allt större plats i Bellas liv. Svår att lägga ifrån sig!
En spännande serie som passar alla. Denna serie har allt: kärlek, drama och spänning. En av de bästa serier jag har sett!

Om jag kunde drömma

Bok av Stephenie Meyer
Spännande bok om Isabella Swan som flyttar till sin pappa i Forks där hon sedan träffar en vampyr som hon blir kär i. Boken var svår att lägga ifrån sig och jag ser framemot att läsa resten av böckerna!

Ceremonin

Kiera Cass
En dystopi om tonårstjejen America Singer som är en av de 35 utvalda tjejerna som blir inbjudna till slottet där prins Maxim så småningom ska välja ut en av dessa tjejer som hans blivande hustru. Samtidigt som America börjar få känslor för prinsen är hon fortfarande kär i sin första kärlek, Aspen, och han försöker vinna tillbaka henne. Boken var svår att lägga ifrån sig och jag längtar efter att läsa resten av böckerna!
En bok som har allt: lagom med spänning, kärlek och som är omöjlig att lägga ifrån sig. Handlar om Alice som lever i nutiden och Alina som lever i Polen under andra världskriget och så småningom vävs deras historier samman.
Perfekt sysselsättning i soffan för regniga höstdagar eller utomhus när solen skiner. Härlig och avslappnande hjärngympa!
Detta är Michelle Knights berättelse om hur det var att vara fångad i 11 år och även om livet före och efter detta. Blev väldigt berörd då jag inte ens kan föreställa mig hur det är att bli utsatt för samma sak som Michelle utsattes för. Väldigt läsvärd då det får en att uppskatta sitt eget liv och eftersom Michelles historia är värd att kännas till.
Tacos är en rätt som de flesta inte tröttnar på. Passar alla åldrar och kan varieras på oändligt många sätt. Perfekt helgmat men även om man vill lyxa till vardagen!
P3 Dokumentär är en podcast som berättar om olika intressanta ämnen som till exempel kända brott och katastrofer. Den här podcasten är perfekt att ha i lurarna på en långpromenad, eftersom man hela tiden vill lyssna vidare. Avsnitten om stormen Gudrun och om Englamordet var särskilt intressanta.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.