Mathilde

Användarprofil

Förr eller senare exploderar jag

Film från 2014 regisserad av Josh Boone
En jättebra film som passar alla åldrar och berör tittaren. Rekommenderar alla att se denna underbara film!
Tyckte att denna bok var svår att hänga med i då den var rörig och tråkig. Kommer inte läsa de två andra böckerna i serien.

En ocean av kärlek

Bok av Tahereh Mafi
En ocean av kärlek handlar om hur det är för Shirin att vara en muslimsk tonårstjej i USA. Boken gav en större förståelse för hur hemskt det kan vara att leva i ett land där ens religion inte är normen.

The Art of Racing in the Rain

Film från 2019 regisserad av Simon Curtis
Detta är en av de bästa filmerna jag har sett. En fantastisk film som lämnar en i tårar. Det bästa av allt är den söta hunden! Filmen passar alla åldrar men ha näsdukarna nära!
Böckerna och filmerna om Harry Potter har blivit omåttligt populära och därför tycker jag att man borde läsa denna serie. Böckerna om Harry Potter passar för alla åldrar.
Den efterlängtade sista delen i serien om Laila och Elias. Otroligt spännande och helt omöjlig att lägga ifrån sig!

The Big Bang Theory

TV-program från Netflix
Rolig sitcom om den nördige och supersmarte Sheldon och hans kompisar/kollegor. Sheldon är inte så bra i sociala sammanhang, vilket ger upphov till många skratt. Passar perfekt för den som uppskattar vetenskapliga skämt men även den som bara vill skratta.
Den fjärde delen i serien om de sju systrarna. Lika bra som de andra böckerna och omöjlig att lägga ifrån sig!

Simpsons

TV-program från Disney+
Rolig och underhållande serie som passar hela familjen. Passar perfekt för den som bara vill slappna av och skratta.

När jag hör din röst

Bok av Stephenie Meyer
Fortsättningen om Bella och vampyren Edward. Edward har lämnat Bella i ett försök att inte utsätta henne för fara. Bella hamnar i en depression och då får varulven Jacob en allt större plats i Bellas liv. Svår att lägga ifrån sig!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.