Linda Karlsson

Användarprofil

Nattväkten

Ramona Ivener
En helt fantastisk bok, en bok som verkligen trollbinder en , kunde inte släppa taget och man kunder verkligen inte gissa sig fram vem som var skyldig eller inte. Jag kunde inte lägga ner den och denna är första delen och kommer verkligen kasta mig över när nästa del kommer ut. Så otroligt läsvärd.

Cora

Caroline Twamley
En nrypande känsla bok , en underbar bok. En ögonöppnande bok, man vet aldrig vad som hände bakom stängda dörrar till ett hem. Att det finns människor som lever i skräck för sina egna familje medlemmar. Nu är detta en roman men sånt här händer i verkligheten med. Men denna var så fint skrivet och man blev beroendeframkallad av den. Del 1 i serien.
Boken var lite rörig och svårt att hänga med på vissa bitar.Men ändå så bra , håller farten ön och man slukas in i berättelsen fort. Del 12 i serien och man har nu blivit ett med karaktärena. Bara 2 delar kvar , hoppas på fler.

Geim

Anders de la Motte
Lite annorlunda bok men rolig och nytänkande. Fick sina skrattanfall och man myste emellanåt. Dock var det väldigt mycket snalg ord och lite för barnsligt men i det hela så blev det ändå en helhet på berättelsen. Jag ser fram emot att få läsa de andra delarna.

Domaren

Dag Öhrlund
Jag fastnade aldrig för boken, den var bara trågig och seg. Liknade för mycket den andra serien som han har skrivit om Silfverbielke.... Men på ett sämre sätt. Den var svår ett hänga med i och blev rörig när den hoppa mellan de olika karaktärer. Det fanns vissa ljusglimtar men det var allt.
Denna del var bättre och mer händelserik, satt med hjärtat i halsgropen från start till slut. Lite mer upprepningar men i helheten gjorde det inte så mycket. För att vara del 11 i en serie så är det underbart att det inte tappar fart och denna har absolut det bästa slut av alla böckerna.
Kroppen mår så bra av motion och frisk luft och det finns så många fina vandringsleder , om inte annat en fin natur som man kan njuta av under paus eller fika.
Perfekt att göra som antingen helg middag eller bjuda andra på. Man kan variera med så mycket. Bästa är mycket smör ich citron på och dill. Sen ha en hemma gjord hollandaisesås till mmm så gott.

Kejsaren

Dag Öhrlund
Man känner sig riktigt tom när man avslutar en sista del på en otroligt bra serie. Och denna sista bok höll verkligen måttet ända ut. Man saknar honom fast han var en psykisk sjuk man och irriterad men ändå så ville man ha mer av boken och honom. Jag rekommenderar starkt att verkligen läsa hela serien.
Jag gillar de andra delarna i serien, men denna delen var nog den segaste jag har läst. Kändes som en mellan akt inför nästa del. Det enda som var intressant var själva huvud karaktärena men inte själva historien. Men ibland kommer det en sån bok om man följer en sån lång serie så nya tag på nästa del.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.