Linda Karlsson

Recensioner

Johan Glans / World tour of Skandinavien av Scanbox

Betyg 5
Han är så rolig en av mina favorit komiker. Skratta igenom nästan allt och han träffar så rätt på vissa punkter. Ser fram emot de andra två han har gjort.

Den döende dandyn av Mari Jungstedt

Betyg 4
Den var bra men höll inte samma fart som de andra tre i serien men ändå spännande. Den var lite halv seg vissa bitar men släppte som tur var fort. Men som hennes andra böcker så är den lätt läst och man håller koll på allt. Dock var denna lite förutspått.... visste vem mördaren rätt fort men dock inte allt.

Den gyllene hårnålen av Maria Gustavsdotter

Betyg 3
En vinst här ifrån omnible.
En spännande historia och härliga karaktärer men den blev lite för långtråkig för mig mig. Vissa bitar var spännande och man drömde sig bort sen fanns de dom bitarna som kändes lite tråkiga tyvärr. Men en fin läs upplevelse .

De sju systrarna : De sju systrarna av Lucinda Riley

Betyg 5
Vilken fantastisk bok ! Den har allt och många som har rekommenderat denna serien och jag tänkte nu får jag testa och herregud. Jag är såld. Denna är del 1 . Lite svårt att hålla reda på tidshoppen men man vande sig och vilken historia, att få till det så bra. Kunde inte släppa taget och kommer verkligen se fram emot att läsa de andra delarna.

Den inre kretsen av Mari Jungstedt

Betyg 5
Alltså så bra ! Synd bara att de går så fort att läsa men som tur är finns det mer böcker. Kunde inte släpa den och så spännande. Gillar hennes sätt att skriva enkelt men ändå bra. Lätt att hålla reda på alla karaktärer . Ser verkligen fram emot de andra delarna.

Paris försvunna döttrar av Pam Jenoff

Betyg 4
En härlig berättelse som har blivit en roman om verkliga händelser. Perfekt mys bok på en regnig dag. Man fastnar och vill verkligen veta vad som hade hänt dessa 12 flickor som bara försvann. Lätt läst och bra flyt . Även om det är många karaktärer så är det lätt att hålla reda på dem. En fin vinst här ifrån omnible.

Trogen hustru sökes av Robert Goolrick

Betyg 3
Den är underhållande att läsa men den är inte intressant skriven. Man kan inte hålla fokus en längre stund utan man tappar och tänker på annat. Sen är det en intressant historia och med spänning samtidigt . Tyvärr höll den inte vägen ut.

I denna stilla natt av Mari Jungstedt

Betyg 5
Alltså denna bok var ännu bättre än del 1. Kunde inte släppa boken. Full fart från sida 1 till sista sidan och avsluta med att man måste kasta sig in i del 3. Hon skriver med så flytande ord att den är både lätt läst , lätt att hänga med och lagom med karaktärer men samtidigt så beskrivet av miljön att det känns som man är där.

God natt min älskade av Inger Frimansson

Betyg 4
Denna bok vann jag här från omnible. Och vilken bok, man satt på nålar och spänningen stegrade för varje sida . Men samtidigt så visste man vad som skulle hända men hon skriver så att man fatnar och kunde inte släppa boken , man ville veta och ville ha mer.

Havets hundar av Agneta Arnesson Westerdahl

Betyg 5
En riktigt härlig saga och kunde inte släppa boken. Den försvann så fort. En levande berättelse om en intressant tid. Älskar såna här historier och man vill bara ha mer av det. Som tur är finns det en bok till att få njuta av när tiden kommer. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Vilken tur att man vann den här på omnible så man fick chansen att läsa en sån fantastisk bok.