Linda Karlsson

Användarprofil

Morden i Dala-Järna

Bok av B. J. Hermansson
Kunde inte sluta, den höll fast mig från början till slut. Tanke på att detta var hans första deckare så borde han verkligen skriva mer. Jag hoppas och vill ha mer. Sån vändning i slutet och jag var bergsäker på vem som var mördaren men nääääääää ....... Lätt att hänga med i och välskriven en favorit.

Braveheart

Film från 1995 regisserad av Mel Gibson
Även om filmen är från 1995, så är den en otrolig bra film och så bra gjort. Bra skådespelare Mel Gibson, en gin historia och man sitter trollbunden från start till slut. En av hans bästa filmer och man kan se den om , om igen.
Se den !

World of Warcraft

Spel från 2004 utvecklat av Blizzard Entertainment
Det är ett online spel till pc, och man kan göra så otroligt mycket i det. Man kan jaga husdjur och samla på dem, mounts som man använder att flyga eller rida med i olika världar. Göra uppdrag och träna upp olika egenskaper som att fiska och laga mat. Ett spel som är verkligen för alla sorters människor. Sen kan man ä en spela med andra från alla världens hörn. Tar aldrig slut.
Eleanor Oliphant har gjort det enkelt för sig. Hon klär sig i likadana kläder varje dag, äter samma mat till lunch och veckoslutet firar hon med fryst pizza och två flaskor vodka.

Jag blev rekommenderad denna bok och många skrev hur bra den var. När jag började läsa den så föll den pladask, jag kunde inte komma in i den. Den var lite rörig och mycket svår att tyda. Men när jag närmade mig slutet av boken så släppte det och blev bra. Men så synd att det bara blev i slutet. Ingen bok för mig.

Jag ser dig

Bok av Mari Jungstedt
Denna bok vann jag här på omnible.

När jag vann denna bok och dett är del 15. Så började jag läsa alla böcker och vilken otrolig bra serie. Jag ser dig , var en av dem spännande delen av dem. Fyra ungdomar bor på en ö , när en av dem vaknar så är alla de andra döda och fallet dras igång.
Denna fick såna vändningar att jag var inte riktigt med och sånt älskar jag. Det som jag har märkt är att huvudkaraktärerna står lite still, mycket upprepning tyvärr men hel heten så var det en bra bok.

Clarice

TV-program
( En tv serie från 2021 )

Agent Clarice Starling återvänder till jobbet för att jaga seriemördare och sexualbrottslingar, ett år efter händelserna i "När lammen tystnar".

Jag älskar böckerna när lammet tystnar , och började titta på denna. Så bra , spännande och manuset är fantastisk. Så nu längtar jag till varje söndag när nästa del släps. En beroende framkallande serie. Hon är duktig skådespelare och rollen passade henner verkligen.

Nattväkten

Bok av Ramona Ivener
En helt fantastisk bok, en bok som verkligen trollbinder en , kunde inte släppa taget och man kunder verkligen inte gissa sig fram vem som var skyldig eller inte. Jag kunde inte lägga ner den och denna är första delen och kommer verkligen kasta mig över när nästa del kommer ut. Så otroligt läsvärd.

Cora

Bok av Caroline Twamley
En nrypande känsla bok , en underbar bok. En ögonöppnande bok, man vet aldrig vad som hände bakom stängda dörrar till ett hem. Att det finns människor som lever i skräck för sina egna familje medlemmar. Nu är detta en roman men sånt här händer i verkligheten med. Men denna var så fint skrivet och man blev beroendeframkallad av den. Del 1 i serien.

Den man älskar

Bok av Mari Jungstedt
Boken var lite rörig och svårt att hänga med på vissa bitar.Men ändå så bra , håller farten ön och man slukas in i berättelsen fort. Del 12 i serien och man har nu blivit ett med karaktärena. Bara 2 delar kvar , hoppas på fler.

Geim

Bok av Anders de la Motte
Lite annorlunda bok men rolig och nytänkande. Fick sina skrattanfall och man myste emellanåt. Dock var det väldigt mycket snalg ord och lite för barnsligt men i det hela så blev det ändå en helhet på berättelsen. Jag ser fram emot att få läsa de andra delarna.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.