Jenny E

Användarprofil

Giant Days Vol 1

Bok av John Allison
Jag hade förväntat mig mer efter att ha hört så mycket gott om denna serie. Tyvärr blev jag besviken och kommer inte att läsa vidare i serien. Den kändes för banal för min smak.
Älskar den här serien. Systrarna är så lättillgängliga som karaktärer och man lever sig verkligen in i deras liv.

Det är en bladvändare som jag verkligen rekommenderar till alla som gillar feelgood och lite röriga förhållanden.
Detta var intressant och självutlämnande. Man får följa Emma Hamberg i egen hög person och det händer mycket i hennes liv denna period. Mycket läsvärd är den.

8 Out of 10 Cats Does Countdown

TV-program från Endemol Shine UK
Man skrattar oftast högt för humor är det verkligen ingen brist på. Det är dumheter och anant också. Sen försöker man även hitta ord och lösa sifferpusslet.
Jag gillar verkligen den här serien. Den är mysig och lättlyssnad. Man får vad man förväntar sig och en liten överraskning eller två.

Större än störst

Bok av Andreas Roman
Det är en annorlunda bok med en del referenser som verkligen är specifika för TV-spelsvärlden. De flesta referenserna känner jag till men en del går mig förbi.

Berättelsen hoppar mellan nu tid och främst barndom, men även uppväxt. Det är intressant att se hur karaktärerna utvecklas till de personer de är i nutiden.

Det är en bra berättelse, men jag hade högre förväntningar på den. Jag tycker den är lite känslokall på något sätt. Detta gör att jag ger den en stark 3:a i betyg.

Lite krasslig, bara

Bok av Stephen King
Detta var riktigt mörkt. Men man förstår efter ett tag vart det är på väg. Jag gillar svärtan och tänker plocka upp novellsamlingen som den är en del av.

Nattsidan

Bok av Joyce Carol Oates
Novellen utspelat sig 1887. Den handlar om andar, seanser och om man tror på andevärlden eller inte. Det var en helt okej berättelse, men jag är lite fundersam över slutet. Det går att tolka på många sätt.
Ett bra sätt att få ner pulsen och stressa av är att klappa och gosa med en katt. Har man turen att den också lägger sig i knät är det en extra mys- och värmefaktor under kalla vinterkvällar.

Söta, röda sommardrömmar

Bok av Christoffer Holst
En feelgooddeckare med riktigt läskiga inslag, skulle jag klassa denna bok som. Det var några tillfällen då jag nästan blev rädd. Det är en skön bok som är relativt lättläst.

Jag rekommenderar den varmt.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.