Recensioner av Emma Ehlén

Vid skogens slut av Åström & Sandlund

Betyg 4
Utläst bok - Vid skogens slut skriven av Åström och Sandlund 🥰
Vilken bok och vilken debut! Riktigt imponerad av er @astromsandlund.
Vill ni läsa en deckare som är spännande från sida 1 och håller hög standard genom alla 383 sidorna ska ni läsa denna 📚 Språket passar mig utmärkt och vilket slut!

Ser framemot att läsa mer från dessa författare i framtiden. Boken får 4,5 av 5 av mig i betyg 🥰

Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen

Betyg 4
Första boken i Hammarbyserien har jag nu läst ut och måste säga att boken var väldigt bra det enda som jag blev en aning besviken
på var att jag förstod nästan hur storyn skulle sluta efter ett tag och då blev en del av boken som en transportsträcka tills den var slut.
Trots detta så kommer jag absolut att läsa de andra delarna i serien för dom finns i min bokhylla 😍 Tycker att Carin gör ett kanon jobb när det
kommer till att skriva spännande deckare och tycker språket flyter på otroligt bra! Vill ni läsa en bra deckare som utspelar sig söder om Stockholm så satsa på denna!

Betyget från min sida blir 4 av 5 🌷

Silvervägen av Stina Jackson

Betyg 4
Det tog länge innan jag äntligen tog mig tid och läsa denna bok som fått otroligt bra kritik och jag längtade verkligen efter den. Jag tyckte boken var väldigt bra men om jag skulle säga något som inte riktigt föll mig i smaken så var de slutet som enligt mig inte hade wow känsla. Tror jag hade för stora förväntningar på boken efter allt jag hört men är otroligt glad över att jag äntligen läst den. har Stinas andra bok i bokhyllan också som ska läsas

Betyget från min sida blir 4 av 5 för spänningen fanns ändå med som en röd tråd genom boken!

Morden på Mörkö av Samuel Karlsson

Betyg 4
Denna bok hittade jag i hyllan på en second hand butik och chansade på att den skulle vara bra och oj vilken succé detta blev. Boken är otroligt bra och spännande! Liksom en skärgårdsdeckare med ett avslut som är wow, vem gillar inte det? Trots att det är många olika karaktärer i boken så tycker jag författaren skriver tydligt och det blir inte det minsta rörigt för mig som läsare att hänga med på tåget.

Jag är så taggad på att läsa del två senare i sommar och kan varmt rekommendera denna kriminalroman till er.

Blodlokan av Louise Boije af Gennäs

Betyg 5
VILKEN BOK(!) Åh så himla bra denna var, jag kunde inte sluta läsa när jag väl börjat. Denna bok liknar ingen thriller jag tidigare läst och jag är så taggad på att läsa dom andra två delarna. Hatten av för Louise för detta var en otroligt välskriven och skicklig bok!
Kan verkligen rekommendera denna till er! Betyget blir 5 av 5 från mig!

Mytomanen av Sofie Sarenbrant

Betyg 5
Hon har gjort det igen! Ytterligare en succébok i serien om Emma Sköld. Jag älskar verkligen denna serie och jag gör det ännu mer efter denna bok. Vilken uppbyggnad och vilket slut, blev helt paff! Bra gjort Sofie!
Har ni inte läst denna bok innan eller denna serie så gör det, ni kommer bli så positivt överraskade!
Betyget blir en solklar 5 av 5!