Helena Mårtensson

Användarprofil
Hon blir uppsagd från sitt jobb på biblioteket. Köper en husbil och öppnar en liten rullande bokhandel med böcker jon gått från bl a sin förra arbetsplats. Hon lär känna den lilla byn invånare och blir en del av samhället. Trevlig liten bok.
Ett av de roligaste programmen just nu. Kända svenskar får olika uppdrag som de ska genomföra på bästa vis och ibland på tid. Verkligen underhållande och med många skratt!

Olgas omstart

Bok av Olga Rönnberg
Olga en färgstark personlighet. Visar på ett bra sätt hur du kan få ordning på dej själv med ett liv du kan tänka dej att leva. Verkligen positiv!

Sonjas hemlighet

Bok av Åsa Hellberg
Sonja testamentera hotell, restaurang och hus till sina tre väninnor, Rebecka, Margareta och Susanne. Efterhand som de sköter om sina arvegods så får de reda på att Sonja har lite hemligheter...
Lite humor och glädje men lite mystiskt oxå. Hur mycket ska de få reda på? Trevlig bok och lättläst.

Vill röra på sig mer

Tips för den som...
Jag har skottat en runda på tomten som jag går istället nu när det är halt på vägarna. Det är så vackert inaturen nu.

Mössens julafton

Bok av Alf Prøysen
En riktigt trevlig bok som bygger på julsånger. Hsr så mycket kul med mina barnbarn. Lättläst och melodisk.

Vill röra på sig mer

Tips för den som...
Vi brukar gå i skogen när det snöat och gissa på vilka djurspåren i snön tillhör. Alltid roligt att lära sig något nytt.

Jag är Zlatan Ibrahimović

Bok av David Lagercrantz och Zlatan Ibrahimović
Här får man verkligen se hur hans karriär blev till. Han har verkligen kämpat, blivit utnyttjad och på det viset skapat sig en attityd. Som man verkligen förstår när man läst denna. Många tuffa år och man gläds med hans framgång!
Att göra något tillsammans.

Vi i vår familj har gjort en aktivitetskalender tillsammans. Vi ska göra vissa aktiviteter i en månad. Antingen tillsammans eller var för sig. Sen sumerar vi månaden tillsammans. Det kan vara promenera, läsa en bok etc. väldigt trevligt och bra för gemenskapen.

Vinter vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
Ensamstående mamma som arbetar och gör allt för att de ska ha ett drägligt liv hpn och hennes barn. Det kommer ett brev med posten om att hpn ska närvara bid em bouppteckning av någon hon inte vet vem det är. Hon åker dit och ärver ett spa hotell. En vändning i hennes liv. Verkligen kul att läsa.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.