Bäst i test

TV-program
Snälla söta rara. Jag trodde detta bara var larv och förstod inte hur många kunde tycka om det här, men jag skrattar högt i min ensamhet. Det är ju lättsamt och det var betydligt bättre än vad jag trodde. Rekommenderar alla att titta på!
Tävling mellan deltagarna där de får göra väldigt konstiga och tokiga tävlingar. De gör det oftast en och en.
Här är mycket skratt när man tittar.
Smart underhållningsprogram som passar hela familjen. Vi blandar diskussioner kring hur vi bäst skulle lösa de olika testerna med gapskratt och skämskudde över deltagarnas insatser.
Underbar underhållning som alltid har något nytt och man blir alltid överraskad. Oavsett deltagarna har programmet varit mycket bra och har en fantastisk helhet!!
Underbart program som passar hela familjen. Fyllt av glädje och skratt. Den perfekta fredagsunderhållningen.
Många gapskratt och "skäms-fniss" under mysfilten i tv-soffan utlovas! Programmet "Bäst i test" är en rejäl humörhöjare speciellt i dessa pandemi-tider då ett skratt onekligen förgyller dagen. Eller kvällen! Tips: Spana in tidigare säsongen på SVT-play. Älskart! :)
Rekommenderas för den som gillar humor
Ett av de roligaste programmen just nu. Kända svenskar får olika uppdrag som de ska genomföra på bästa vis och ibland på tid. Verkligen underhållande och med många skratt!
Ett underbart tv program med underhållning som har något för alla. David Sundin och Babben Larsson är ett riktigt radarpar dessutom!! Många härliga skratt!!
Klart mest underhållande programmet på tv som dessutom roar hela familjen. Variationen av gäster gör att varje avsnitt blir en ny upplevelse.
Ett program för alla, ung som gammal. Mycket skratt och förundran över människors klurighet. Rekommenderas varmt!
Bästa fredagsunderhållningen för hela familjen! Bjuder alla på skratt och du kan själv vara med och fundera hur du skulle ha utfört testet.
Rekommenderas för den som gillar humor
Definitivt ett av Sveriges bästa tv-program! Det är så underhållande, smart men samtidigt lite tramsigt, men precis sådär lagom utan att det blir för mycket. Babben är grym som programledare och deltagarna är också väldigt underhållande.
Mitt favoritprogram!!!
Jag älskar att deltagarna går in med liv och lust för dessa fåniga test!
Programmet passar både ung och gammal!
Jösses vad detta program är roligt! Fem deltagare ska utföra olika tester som kan vara allt från att fylla ett badkar med badankor till att lista ut en islännings favoritmat. Skrattar ofta högt till de knäppa och galna tester som deltagarna ska utföra. MISSA INTE DETTA!
Tänk att jag hade missat de första säsongerna... Tur att mina vuxna barn började prata om programmet vilket gjorde mig nyfiken.
Ett riktigt roligt lekprogram där både deltagare och du som tittar på programmet får skratta så du kiknar.
Kul underhållning!
Äntligen en ny säsong! Detta är underhållningsprogrammet som hela familjen uppskattar - till och med vi vuxna. Påhittigt, kreativt, dråpligt och fartfyllt. Utan att någon röstas bort eller mobbas. Dessutom väcker det fantasin och sätter igång samtal om hur vi själva hade löst uppgifterna.
Underhållning när det är som bäst. På ett smååt barnsligt sätt får vi se hur panelen med en gäst utsätts för olika tester. Tester passande på barnkalas, kräftskivan eller personalfesten. Allt under mycket skratt, frustration och känslor som sväller över. Bästa fredagsunderhållningen.
Bäst i test är ett riktigt underhållande program där några personer som ingår i en fast panel och en veckans gäst tävlar mot varandra i olika uppdrag. Det kan vara allt möjligt de ska tävla i, till exempel så har det förekommit uppdrag att bygga en farkost man ska ta sig över vatten med eller att äta upp en isglass så fort som möjligt. Att man som tittare inte har någon aning om vad som väntar när programmet startar är ett stort plus för underhållningsvärdet. Det är roligt att se hur de tävlande tänker utanför boxen på vissa uppdrag.
Helt underbart roligt tävlingsprogram! Skrattar så tårarna rinner samtidigt som man förvånas av deltagarnas uppfinningsrikedom...eller avsaknad av... Måste ses!
En fantastiskt program för hela familjen att samlas kring. Lekfullt och roligt på nästa sändningstid på fredagskvällen. Jag lovar att ni inte klarar att titta utan att skratta högt.
En panel kändisar utsätta för lekfulla test en och en som görs på tid. Testen sätter deltagarnas kreativitet på spel. Allt binds samman med två roliga programledare- Babben Larsson och David Sundin.
Ett otroligt roligt familjeprogram. Man kan ju bara älska sammansättningen av testpanel och programledare. Tycker även om att det kommer gäster som är med.
Given familjetittning i denna familj. Åttaåringen är säker på att han är bättre än alla kändisarna som utmanas på diverse tester på allt, sexåringen skrattar när folk ramlar eller misslyckas, pappan funderar varför han inte har koll på en enda kändis och mamman är mest nöjd över den kortvariga familjefriden som råder under sändningstiden :-)
Roar hela familjen mellan 10-41 år! Härligt att skratta tillsammans. Roligt program alltså som funkar i alla åldrar!
Att få se vilka lösningar varje deltagare har på varje problem är så roligt! Att själv lyckas tänka ut vad som går göra för att vinna enklast är en rolig utmaning. Och det bästa är när deltagarna är så otroligt klipsk så de kommer på "kryphålet"
David Sundin, med sitt stoneface, är helt klart en favorit här hemma!
Ett roligt program för hela familjen!
Det är underhållande och man får ett leende på läpparna!
Kan bara rekommendera detta program
Så genial familjeunderhållning! Låt kändisar utför knasiga uppgifter och se hur de på ett kreativt sätt löser det på. Skrattfest utlovas!
Underhållande för hela familjen. Kluriga,ibland, roliga och svåra utmaningar som deltagarna ska lösa. Vi sitter hemma och gissar hur man löser det bäst. Vi gillade Pär Anderssons saxofonmusik och Nassims skratt lite extra.
Otroligt rolig fredagsunderhållning för hela familjen! Olika tester som ska genomföras av diverse kändisar och komiker och gudars det är så himla roligt. Det handlar inte om hur stark/smidig man är utan oftast om att kunna tänka ett varv extra och läsa instruktioner: ordentligt! Rekommenderar varmt.
Tokroligt program med kändisar som ska lösa mer eller mindre kluriga uppgifter på tid. Skrattmusklerna får verkligen jobba och så kan man roa sig med att fundera på hur man själv skulle ha gjort.
Detta är det roligaste programmet som sänts på tv, jag skrattar okontrollerat nästan varje gång. Ett program som utsätter olika kändisar för diverse konstiga tester som de ska klara av, det är blandade resultat på dessa tester.
Fantastisk humor med varierande deltagare och kluriga uppgifter som man inte man hålla sig för skratt när de utför. Se det!!
Bästa familjeprogrammet! Passar alla åldrar, är superkul och inspirerar barnen till aktivitet. Programledarna är fantastiska! Skrattar ibland så mycket så tårarna sprutar! 😂
Det absolut roligaste tv-programmet för hela familjen. Vi ser tillsammans på fredagskvällarna och skrattar åt alla tester och testare. Alltid massa härliga personer med i programmet!