Hanna Westman

Användarprofil

Krokodilväktaren

Bok av Katrine Engberg
... Äntligen har jag läst ut denna pärla till bok! Katrine Engberg är för mig en ny författare och med denna deckardebut gör inte mig besviken. Jag följer polisinspektörerna Jeppe Korner och Anette Werner i jakten på vem som mördat en ung kvinna, hemma i sin lägenhet. En bok som har mig i sitt grepp till slutet. Väl värd att läsa!!

Blokus

Brädspel skapat av Bernard Tavitian
Spelet Blokus passar de flesta. Med tetris liknande färgglada bitar ska Du både bygga slut på dina egna bitar, samt stoppa dina motståndare. Spelet blir som roligast med fyra medspelare, som har en färg var. Enkel ide men en genial sådan, ett roligt spel som i alla fall jag inte tröttnar på.
En underbar pärla till bok. Fantastiska, vackra och otroliga miljöbeskrivningar som inte lämnar någon oberörd. Jag fängslas också av karaktärerna i boken, också de väldigt levande. Boken har ett språk som jag inte stött på tidigare och en historia som gör att jag inte kan sluta läsa. Det finns också en sorg över det samhälle som boken skildrar, sorg och orättvisor. Men jag kan varmt rekommendera denna bok, ska Du läsa en bok i vår, läs denna bok!
Ett underbart tv program med underhållning som har något för alla. David Sundin och Babben Larsson är ett riktigt radarpar dessutom!! Många härliga skratt!!

Tjänster och gentjänster

Bok av Sophie Kinsella
Jag har inte läst någon bok av Sophie Kinsella tidigare och jag blev glatt överraskad. En sådan varm, mysig, härlig feel good roman med en underbar karaktär som huvudperson. Stundtals kan jag känna igen mig i det hela och allt kring hennes familj. Jag kan varmt rekommendera denna pärla till bok!

Teckna

Aktivitet
För mig är det terapi. Jag tecknar och målar och då känner jag mig lugn. Jag gjorde senast små kort med budskap, bilder och fina texter, som jag lät mina kollegor fiska ur en fiskdamm då det var min tur att bjuda på fredagsfika på jobbet. Mycket uppskattat efter en tuff arbetsvecka. Bara fantasin sätter gränser!

De drabbade

Bok av Karin Wahlberg
Karin Wahlberg är för mig en ny författare. Detta är den första boken jag läser som är skriven av henne. Boken innehåller en mängd olika miljöbeksrivningar och för den som inte känner till Lund på lokal nivå är det lite svårt att hänga med. Sjukvårdsstrategen Carolina Broms hittas död i sin sommarstuga. Kriminalkommissarie Claes Claesson leder sin första mordutredning. Spännande bok som ändå griper tag i mig och jag har svårt för att sluta läsa.
I dagens snabba IT samhälle med kommunikation som mail, Messenger, sms, chat och allt vad det nu är och finns så vill jag slå ett slag för det vanliga, hederliga brevet!

Jag hade ett 30tal brevvänner när jag var yngre. Det finns så mycket kärlek i att både själv få skriva ett handskrivet brev, men också att ta emot ett.

Då behöver kommunikationen inte vara snabb. Då finns tid för reflektion och eftertanke. Speciellt i tider som dessa, då många är ensamma, så kan ett brev på posten ha extra stor betydelse!!

En oväntad jul

Bok av Natalie Cox
”En oväntad Jul” skriven av Natalie Cox är som en liten karamell i detta snöväder att läsa. Mysig och ljuvlig julläsning och om man, som jag, tycker om hundar så är boken ännu mer lätt att ta till sig. Jag ger den fyra av fem snögubbar!!

Under Ytan

Bok av Cecilia Sahlström
... Äntligen har jag läst ut denna pärla till bok! ”Under Ytan” gör mig inte besviken och ännu en gång får jag följa med Sara Vallen och hennes kollegor i Lund. Nu vet jag att bokens författare tidigare har varit just polis, och det känns i sättet hon skriver på, språket och det är enkelt att tänka sig in i miljön, sida vid sida med Sara Vallen. Jag vill vara där, tillsammans med henne. en riktigt bra uppföljare till de tidigare böckerna skrivna av Cecilia Sahlström, alla SÅ väl värda att läsa!!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.