Felicia Grill

Användarprofil

Skuggsystern

Bok av Lucinda Riley
Fantastiskt bra serie, den tredje boken är min personlighet favorit. Så genomtänkt skrivet av författaren där varje bok ter sig olika.
Kan varmt rekommenderas denna för alla som gillar att läsa historiska böcker blandat med nutiden
Ett otroligt roligt familjeprogram. Man kan ju bara älska sammansättningen av testpanel och programledare. Tycker även om att det kommer gäster som är med.

Finns inte på kartan

Bok av Carin Hjulström
En rolig och härlig feelgoodbok. Många skratt och härliga karaktärer. Författaren har lyckats hitta en balans mellan det roliga och verkligen. Hon har även lyckats med bra twister.
Om man gillar att vara ute i naturen kan jag starkt rekommenderar Geocaching. Det skulle kunna gå att likna med skattjakt. Man har en karta där det är utmarkerat vart det finns en gömma. Gå dit, leta upp gömma, skriv in ditt nickname och lämna tillbaka gömman där du hittade den.
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen

Utvandrarna

Bok av Vilhelm Moberg
En fantastisk bok som beskriver hur Sverige och framförallt Småland såg ut för länge sedan. Som smålänning finns det en stor igenkänning i språkets och beskrivning av Karl-oskar och Kristinas hemort.

Vill ha en ny hobby

Tips för den som...
Testa, testa och testa. Allt kommer inte passa dig, men om du testar på olika saker kommer du snart hitta det som passar dig. Det måste inte vara dyra eller avancerade saker.
En otroligt bra skriven bok där författaren skildrat sin barndom. Väldigt fängslande och givande bok.

Spöktimmen

Podcast med Jenny Borg och Linn Larsson
Älskar den här podden så mycket!! Lyssnar på varje avsnitt, även om det finns teman som jag gillar mer eller mindre. Det är så genuint och intressant som de tar upp.

Halsduk

Produkttyp

Halsduk som present

För några år sedan hade jag snöat in mig rejält på halsdukar. Men jag uppskattar fortfarande att få en halsduk i julklapp. En mysig julklapp som kan funka under flera årstider och håller för det mesta länge.

Snösystern

Bok av Maja Lunde
Även om detta är en bok som riktar sig till barn fastnade jag för denna. Så fin och genuin berättelse om något som egentligen är så otroligt jobbigt att skriva om. Speciellt när det riktar sig mot barn. Fina bilder som gestaltar känslorna som uppstår när man läser boken.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.