Spöktimmen

Podcast med Jenny Borg och Linn Larsson
En podcast om sanna kriminalfall och gåtfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Larsson.
Jag har aldrig riktigt fastnat för poddar - tills jag hittade Spöktimmen. Älskar att de tar upp allt från true crime till creepypasta till konspirationsteorier. Det är lätt att hitta teman för vilket humör man än är på. Härliga tjejer som håller i den också.
Den här podden har jag blivit lite beroende av faktiskt, så spännande och även intressant!
Sanna kriminalfall avhandlas, mord, mysterier och även lite övernaturliga fenomen. Den här timmen man lyssnar bara flyger iväg!
Spännande podcast som är bra ifall man gillar mysterier. Spännande och rekommenderar att man lyssnar på den om man gillar spännande historier
Älskar den här podden så mycket!! Lyssnar på varje avsnitt, även om det finns teman som jag gillar mer eller mindre. Det är så genuint och intressant som de tar upp.
Jättebra podd otroligt spännande min tonåriga dotter och jag lyssnar hela tiden på den🤩.Alltid roliga historier som man inte kan sluta lyssna på!
Otroligt spännande och informativ podcast. Älskar både Jenny och Linn, otroligt drivna och gör verkligen ett toppen arbete med sin podd, imponerande
Den bästa podden av dem alla!
Varje avsnitt m har olika ämnen såsom övernaturligt, seriemördare, expeditioner och mycket mer. Jag hade önskar att ett nytt avsnitt skulle släppas varje dag för tyvärr går en timme alldeles för fort.
Varning, podden är beroendeframkallande!