Över min döda kropp

Podcast med Lena Ljungdahl och Anna Jinghede
Varje torsdag gör de två fd kriminalinspektörerna nedslag i rättsväsendets alla hörn. Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat sin yrkeskarriär åt just krim och kommer att vrida och vända på brott och straff, kända och okända fall samt olika fenomen som engagerar och förbryllar. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta blandar de kriminalteknik, spaning med ond bråd död. Välkomna att hänga med! Producerad av Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod Support this show at http://supporter.acast.com/overmindodakropp
Ta två poliskvinnor mitt i livet med ett brinnande engagemang för yrkets ALLA aspekter, från polisers lunchvanor till likmask och våldsprevention, alltid med humor och hjärta. Krydda upp med ytterligare Meta-perspektiv (360 grader upphöjt till 100) samt en nyfikenhet på allt som är närliggande det rättsliga, polisiära och mänskliga. Ja, då har du förstått en gnutta av vad krimpoddarnas krimpodd levererar.
Om du inte lyssnat ännu, bara gört!
En av mina favoritpoddar. Handlarnom brott och polisyrket, blandar högt och lågt, allvar och skratt. Kanonpodd
Min favoritpodd just nu! De fd. kriminalinspektörerna Lena Ljungdahl och Anna Jinghede diskuterar ämnen som rör polisverksamhet med rapp dialog och starka åsikter. Fakta och anekdoter från deras egna arbete inom polisen blandas och skapar en podd som både är lärorik och otroligt rolig.