Jens

Användarprofil

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
P3 dokumentär är en favotitpodd för mig. Bjuder på mängder av olika ämnen, som är intressanta, allmänbildande och spännade att lyssna på. Alltid välgjort och grundligt genomarbetat.

Bebbe pussar

Bok av Mervi Lindman
Den här är för tillfället vår absoluta favorit här hemma. Den passar vår pussiga dotter perfekt. Lagom nivå för en snart 2-åring. Lite smårolig text och fina texter. Funkar att läsa flera gånger utan att man, som vuxen, tröttnar.

Över min döda kropp

Podcast med Lena Ljungdahl och Anna Jinghede
En av mina favoritpoddar. Handlarnom brott och polisyrket, blandar högt och lågt, allvar och skratt. Kanonpodd

Åka buss

Bok av Henrik Wallnäs
Vilken fantastisk bok!
En bok som tar upp att fly från sitt land och flytta till ett nytt land. Det jag gillar med boken är att innehållet är på barns nivå och utan att helt skriva ut förstår vi vad som händer med hjälp av illustrationerna En bok som väckte frågor hos mitt barn och gav oss ett fint samtal.

Brädspel som present

Presenttips av jultomten
Kanonpresent! Ett spel är alltid roligt att spela tillsammans med vänner eller familj. En present som räcker länge.
Denna önskar jag att tomten ville komma med i ett paket till mig Täbk vad smidigt att komma hem till ett dammsuget hem och kunna lägga tiden på annat

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Film från 2004 regisserad av Michel Gondry
Fin film med ett annorlunda upplägg. En av de filmer där Jim Carry är seriös och gör det riktigt bra En film som lever kvar och tåls att ses mer än en gång .
Här får du en kort text på rim på varje uppslag, vackra bilder och om man laddar ner en app även musik. Musikinslaget är roligt och mina barn uppskattar det

Sjuksköterskan

Bok av Kristian Corfixen
En tidig morgon år 2015 får polisen ett samtal av en sjuksköterska som befarar att en kollega dödar patienterna hon vårdar. Det är startskottet på en osannolik berättelse.

Vad har igentligen hänt? Finns det bevis?

Fler kollegor säger att dom misstänkt det samma. Vissa har haft misstankar mot sjuksköterskan i fler år.  Men varför har ingen sagt något.

Vad har igentligen hänt? Finns det bevis?

Är det ett elakt rykte? Finns det fler offer?

Jag har läst denna på svenska. En fascinerande och skrämmande historia. Vi får höra många olika personers berätta om sina upplevelser. Rekommenderas

Vargattacken

Bok av Lars Berge
Boken känns väl underbyggd med en gedigen och omfattande research och är mycket bra skriven. En riktig bladvändare
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.