Jens

Användarprofil

Astons stenar

Bok av Lotta Geffenblad
En sån härlig barnbok. Så mysig och fin samtidigt som den har ett djup och igenkänning. Jag tycker om böcker likt denna som både vuxna och barn kan älska . Fina illustrationer också

Moratorium

Bok av Monica Rehn
Moratorium är en mörk berättelse om skuld och hemligheter. Det är omöjligt att förutspå slutet. Berättelsen tar nya vändningar gång på gång. Familjehemligheter avslöjas och mörka hemligheter kommer upp till ytan. Trots de många vändningarna är det aldrig svårt att hänga med. Historien är tajt och tappar aldrig i tempo. Mitt intresse väcker författaren vid första sidan och håller det sedan levande tills sista sidan är läst.  Det är en elegant komponerad  deckare som är annorlunda och intressant . 

Natti natti Babblarna

Bok av Anneli Tisell
Denna bok fick vår 2-åring i julklapp. Sedan dess har den lästs flitigt. Babblarna verkar tilltala de flesta barn. Roligt att man kan välja om man vill sjunga eller läsa boken
Ett frågesportsprogram som har det mesta, allmänbildade frågor, roliga frågor och underhållande upplägg.
Oj vilken bra serie. Riktigt spännande upplagd då man följer ett antal olika poliser i deras liv. Karraktärena känns verklighetstrogna och alla har branoch mindre bra sidor. Hela serien känns verklighetsnära

Fotbollsmysteriet

Bok av Martin Widmark
Härliga böcker som både passar att läsa högt ur för de som ännu inte knäckt läsningen och att läsa själva ur för lite äldre barn. Spännande historier som väcker läslust.
Jag rekommenderar den som vill röra på sig mer att bygga in rörelseni vardagen genom att t ex ställa bilen och gå eller cykla till jobbet om möjligheten finns.

Fiska

Aktivitet
Fiske är något som kan passa alla. Ett utmärkt sätt att koppla av på Njut av naturen samtidigt som du fångar dagens middag.

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
P3 dokumentär är en favotitpodd för mig. Bjuder på mängder av olika ämnen, som är intressanta, allmänbildande och spännade att lyssna på. Alltid välgjort och grundligt genomarbetat.

Bebbe pussar

Bok av Mervi Lindman
Den här är för tillfället vår absoluta favorit här hemma. Den passar vår pussiga dotter perfekt. Lagom nivå för en snart 2-åring. Lite smårolig text och fina texter. Funkar att läsa flera gånger utan att man, som vuxen, tröttnar.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.