Fiska

Aktivitet
Är frugan gubben föräldrarna sura och gnatiga så är detta den perfekta aktiviteten för lugn och ro att tänka slappa och ibland även få en fisk att stoltsera med. Händer inte mycket om man använder spö och nät fiske är effektivt men man saknar lugnet och tankarna och att njuta av naturen. Avstressande och fjärran från yrkeslivets problem.
Fiske är något som kan passa alla. Ett utmärkt sätt att koppla av på Njut av naturen samtidigt som du fångar dagens middag.
Att fiska med sina barn är otroligt rogivande, många fina samtal.
Härligt att få tillaga den nyfångade fisken direkt över öppen eld.
Frihet, lugn och tålamod. Fiska mer med era barn. Det ger minnen för livet.
Fiska ger mig lugn o ro o spänning. Man få vara ute o njuta av naturen o djurlivet. Lyssna till alla fåglar o känna brisen i håret. Jag älskar verkligen att få sitta på bryggan o bara vara. En av mina favorit sysselsättningar.
Att fiska är både spännande och rogivande och går dessutom att anpassa efter hur mycket energisk och aktiv man vill vara. Funkar lika bra att sitta på bryggan och meta som att stå utvadad i strömmen och hoppas på en stor lax. För mig är fisket nästan en livsstil eftersom jag främst är intresserad av flugfiske. Då kan man när det inte riktigt är läge att fiska antingen binda sina egna flugor eller bygga sina egna spön.
Fiske är otroligt lugnande och perfekt efter en stressig dag. Ljudet av vågorna och vyn gör fiske till något extremt behagligt. Det känns som att många har för mycket fokus på fångsten, det finns så mycket mer än bara fisken.

Kom ihåg att ta bort hullingar för enklare hantering av fisken och minska risken för seriösa skador.
Att fiska är det bästa som finns. Efter en stressig vecka åka till en sjö och känna in lugnet och hålla kastspö eller metspö i handen. En av de bästa sakerna som finns