Hilmer

Användarprofil

Heat

Film från 1995 regisserad av Michael Mann
Vad ska man säga???
Jag ska kort sammanfatta min åsikt och jag börjar med att säga att denna film på tre timmar tog slut lite väl snabbt...
Ett stjärnladdat gäng skådespelare som gör ett riktigt bra jobb.
Kan bara rekommendera filmen.

Dårskapens lov

Bok av Erasmus av Rotterdam
Dårskapens lov är en bok skriven av Erasmus. Denna bok innehåller många satiriska och humoristiska moment, men torde inte ses som en lättsam bok. Dårskapens lov innehåller Erasmus åsikter om allt som han ansåg vara idioti, däribland kyrkan som han kritiserar väldigt öppet.

Det är definitivt en intressant bok som jag inte har några problem som helst med att rekommendera.

Twilight

Film från 2008 regisserad av Catherine Hardwicke
Jadu... Vad ska man säga om Twilight...
Först och främst en enligt mig helt katastrofal film, ingen intressant handling och definitivt inga bra skådespelare.

Skulle verkligen inte rekommendera denna film, bara om du vill slösa någon timme av ditt liv.

Counter-Strike: Global Offensive

Spel från 2012 utvecklat av Valve Corporation och Hidden Path Entertainment
Roligt spel, kan ta en stund att vänja sig vid och om man vill bli duktig på det borde man vara beredd att lägga ner tid. Community är ganska dåligt men överlag ett bra spel.

MacGyver (TV-serie, 2016)

TV-program från CBS Television Distribution
Vad ska man säga om den nya MacGyver?
Jag tycker inte att man ska jämföra den så mycket med den originella, istället tror jag att man ska försöka förbise att det är en "revamp".

Serien skulle jag påstå är helt okej. Jag tycker att det är väldigt intressant med naturvetenskap, så därav tyckte jag denna serie var lite charmig. Dock är handlingen inte speciellt bra och filmningen är inte heller särskilt bra.

Siddhartha

Bok av Hermann Hesse
Detta är en bok som jag tycker alla borde läsa. Den handlar kortfattad om en indisk snubbe som går igenom flera olika faser av sitt liv, medan han beger sig på en resa för att hitta ett inre lugn och upplysning.

Hesse skriver på ett sätt som är på något konstigt sätt väldigt attraktivt.

Den är också tillräckligt kort för att vem som helst ska kunna läsa den.

Riverdale

TV-program från Netflix
Intressant tonårs serie, som i början var helt okej men som snabbt blev en katastrof. Senaste säsongerna har varit nästintill omöjliga att följa.
Kolla på första 2 säsongerna, möjligtvis 3 men efter det är det enligt mig inget att se.
I dagens värld av stilla sittande har det blivit viktigare än någonsin att röra sig. Jag anser att många har ett alldeles för elitistisk syn på motion. Man måste inte träna för att bli elitidrottare om man inte känner för det. Det räcker gott och väl att bara ta en promenad på stranden eller ta en cykeltur med barnen.

Räddaren i nöden

Bok av J.D. Salinger
The catcher in the rye är en tidslös klassiker som jag skulle påstå lockar mer till yngre läsare än äldre. Boken handlar om Holden Caulfield som inte har något intresse av att vara populär eller social. Han har precis blivit utvisad från skolan efter att ha blivit underkänd i alla ämnen förutom engelska.

Jag skulle verkligen rekommendera denna bok till någon som inte riktigt känner att dom platsar. Detta är en bok som kan ge ut många lärdomar.
Att lösa sudoku är ruggigt kul och definitivt en utmaning. Finns sudoku med olika svårighetsgrader så man behöver inte oroa sig över om man klarar det.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.