Hilmer

Recensioner

Peninsula av Yeon Sang-ho Next Entertainment World 

Betyg 3
Rolig zombiefilm men har inte speciellt bra story. Karaktärerna får man inte lära känna på djupet, men om man vill ha en actionfilm att kolla på så funkar denna.

Harry Potter och de vises sten av Chris Columbus  

Betyg 3
En barndomsfavorit som när jag nu kollar tillbaka inte riktigt har samma glöd som jag tyckte den hade när jag var liten. Den är helt okej, men det är inte världsklass. Nostalgi men ingen höjdare.

Edge of Tomorrow av Doug Liman 

Betyg 2
Baserad av Hiroshi Sakurazakas novel "All you need is kill".
Det är en film med intressant story, men som tyvärr inte är speciellt bra enligt min standard. Tycker att den känns lite väl "Hollywood" aktig och jag tycker inte att dom gjorde novellen rättvisa.

Den store Gatsby av F. Scott Fitzgerald

Betyg 5
En rent av fantastisk bok som har enligt mig en av de bästa karaktärerna i form utav Gatsby. Boken har en slags Romeo och Juliet känsla men i Den store Gatsby kan karaktärerna kännas halv dana och det kan vara svårt att sympatisera med dom, detta gör dock enligt mig att dom känns mer som riktiga människor.

The Irishman av Martin Scorsese 

Betyg 3
En klassisk Scorsese film Med massa maffia gubbar och våld.
Filmen är helt ok, inget wow utan bara OK. Intressant historia med bra skådespelare, vilket gör att den går att kolla på, tyvärr så anser jag att tre och en halv timme är för långt för en film. Förväntade mer från Scorsese, men man kan väl inte klaga. Skulle rekommendera om du är sugen på en maffia film som speglar deras liv på ett bra sätt.

Öster om Eden av John Steinbeck

Betyg 5
Väldigt bra och djup bok, som speglar livet på ett sorgligt men samtidigt fint sätt. Jag skulle rekommendera denna bok om du gillar ett väldigt beskrivande språk vilket kännetecknar Steinbeck.