Twilight

The Twilight Saga, #1
Film från 2008 regisserad av Catherine Hardwicke
2 varianter
Välj variant
Twilight Blu-ray
5030305512330
Twilight DVD
5030305512279
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
En underbar kärlekshistoria. En film som jag kan se om och om igen. Och jag tycker faktiskt att filmen är lika bra som boken, vilket inte händer så ofta.
Så underbar kärlekshistoria och bra ungdomsfilm som jag fast jag är vuxen kan se om och om igen. Du måste se den!
Denna film har jag sett fler gånger än vad jag har fingrar och tår. Jag minns att kg tyckte den var fantastisk när jag var tonåring. Och det är den nog fortfarande. Ibland kan jag komma på mig själv med att spela upp repliker eller filmscener från Twilight när jag står och gör något. Det måste ändå betyda att filmen satt sina spår och varit betydelsefull för mig. Detta är en film man definitivt kan tycka olika om men jag tror att den här färgat en hel generations uppväxt och bör ses på grund av det.
Älskar man vampyrer och ungdoms filmer så är denna som gjord för en.
Tycker att alla är fantastiska bra skådisar men sorry jag kan inte med Kirsten. Tycker hon är to much.
Men en spännande story och snyggt gjord. Men den går lite för snabbt fram för min smak
Man måste ju hålla med att boken är bättre än filmen. I detta fall gjorde dock skådespelarna ett bra jobb, men att skapa mystik och romance som boken uppvisar är svår att utspela.

De flesta elementen är med. Bella som flyttar till en liten stad och är den nya eleven, ser de super snygga och mystiska familjen, Cullens. Bella får snart kontakt med Edward, men vad döljer han för hemligheter?

Helt okej, men alla fattar ju vad han är egentligen... Cullens är nog rätt dåliga på att dölja sin identitet. Men helt okej intro till de resterande filmerna.
Idag vet man att Twilight serien var en succée. Stora blockbusters som nästan alla hört talas om. När första filmen kom ut däremot var den en indie film. Detta innebär att första filmen i The Twilight Saga inte är som de andra, den har en unik "ny" känsla. Med sina blåa färger, skådespelare som innan dess knappt hörts vid och inte minst ett fantastiskt soundtrack är Twilight en upplevelse som håller sig relativt sann till boken.
Fullständigt beroendeframkallande! Har sett den säkert 20 gånger och tröttnar aldrig. En rekommendation från mig är att se den första filmen, läsa alla böcker för att sen fortsätta se filmerna.