Lösa sudoku

Aktivitet
Mysigt tidsfördriv där man får låta hjärnan arbeta lite. Bäst på varma sommardagar när man inte har så mycket annat som upptar ens tankar. Lite jobbigt om man gör ett misstag dock, då är det svårt att hitta tillbaka.
Att lösa sudoku ger en stund då man verkligen får tänka och klura. Man behöver ju tänka flera steg när man löser Sudoku vilket gör det hela mer utmanande. Det roliga är att det finns i fler svårighetsgrader också.
En lagom träna-hjärnan-aktivitet till eftermiddagsfikat. Men känns också på ett vis mer tidsödande än att läsa en bok som ger lite mer tillbaka.
Att lösa sudoku är ruggigt kul och definitivt en utmaning. Finns sudoku med olika svårighetsgrader så man behöver inte oroa sig över om man klarar det.
Roligt tidsfördriv som håller hjärnan igång. Du kan hålla på n liten eller lång stund, vilket som passar dig just då!
Sudoku är en jättebra aktivitet att hålla hjärnan i trim. Det kan vara lite svårt i början innan man fått koll på hur det fungerar men efter ett tag får man ett system.
Hjärngympa och samtidigt en bra aktivitet att koppla av med. När du löser suduko kan du inte tänka på allt annat annat i livet utan har fullt fokus på en sak i taget. Vilken siffra ska det vara här!?
Bra hjärngympa och trevligt tidsfördriv som ibland är lite väl lätt att fastna i. Toppen med olika svårighetsgrader.
Klurigt och trevligt att hålla på med och kräver inte en massa förkunskaper utan man kan börja på en gång.
Klurigt för hjärnan.
Bra att få en stund där man får tänka efter. Man kan variera svårighetsgrad och då tar det olika lång tid.
Superbra aktivitet när man vill koppla bort tankarna från annat. Passar alla då det finns olika svårighetsgrader och man behöver ju inget annat än ett sudoku och en penna.
Perfekt sysselsättning i soffan för regniga höstdagar eller utomhus när solen skiner. Härlig och avslappnande hjärngympa!
Detta e en bra hjärngympa aktivitet
Men, man får försöka inte vara för snabb för råkar man göra fel, e det inte bara "sudda" och gå vidare. Inte för mig i alla fall
Men en relativt avslappnad aktivitet
Bra hjärngyma. Tiden går snabbare för man fokuserar på ett annat sätt. Roligt och klurigt. Perfekt för den som gillar problemlösning!
Sudoko kan få vilken tråkig söndagseftermiddag som helst att gå lite snabbare. Kan fastna i timmar och det bästa av allt är att hjärnan aktiveras på ett annat sätt än vad man är van vid. Rekommenderas!
Kräver koncentreration tänkande och bra mattekunskaper och lugn med ro runt omkring. Minsta distraktion kan förstöra nöjet. Superglad blir man när man lyckats lösa denna mattematik kluring.
Perfekt hjärngympa när man har lite tid över, t ex när man åker buss är det perfekt att träna hjärnan lite i en tidning eller på mobilen.
Jag pendlade till gymnasiet, och varje morgon plockade jag på mig en Metro för att lösa Sudokut i den. Det var ett mycket bra sätt både att få tiden att gå och att väcka hjärnan inför dagens studier. Det finns Sudokun för olika ambitionsnivåer men jag nöjde mig alltid med de lätta.