Anna Smed

Användarprofil
En mysig fortsättning på en mysig serie. Tyckte dock att sido historien inte var jätte bra vilket drog ner betyget för mig. Men huvudkaraktärens story Tyckte Jag om och kändes tråkigt att den tog slut.

Evelyn Hugos sju äkta män

Bok av Taylor Jenkins Reid
En bok som var otroligt hypad från så många olika håll att man inte trodde att den kunde vara så bra som alla sa. Men ja den var exakt lika bra som alla så att den skulle vara. Definitivt värd att läsa

Grease

Film från 1978 regisserad av Randal Kleiser
En klassiker som fortfarande är kul att se och att sjunga med i. Kan ses om flera gånger utan problem, vilket automatiskt gör den till en femstjärnig film

Frankenstein

Bok av Mary Shelley
ÄR nog den bästa klassikern därute och håller lika bra idag som när den skrevs. Handlingen väcker så många frågor och finns så mycket intressant att diskutera.

The Sims 2

Spel från 2004 utvecklat av Maxis
Tycker nästan att sims 2 slår båda sina uppföljare. Man får mera kontrollöver hela världen men finns ändå många expansioner och mycket att göra.

Illuminae

Bok av Amie Kaufman och Jay Kristoff
En science fiction bok som inte är skriven som en vanlig bok utan i en massa andra format. Boken berättas genom text meddelanden, transkriberande filmer m.m. och jag älskar det verkligen! En väldigt annorlunda sätt som verkligen passar.

Beat Saber

Spel från 2018 utvecklat av Beat Games
Ett väldigt kul spel som bygger på musik och virtual reality. Väldigt beroende framkallande och är extra kul när det är låtar man gillar.

Du sköna nya värld

Bok av Aldous Huxley
Jag tycker den är den bästa dystopi boken någonsin skriven. Inte lika känd som 1984 men mycket bättre. En värld där man bara kan ta droger för att jämt vara lycklig? Låter väl bra. Läs denna och tänk igen. Man vet inte alls vart boken kommer ta en.

Parks and Recreation

TV-program från NBCUniversal Television Distribution
En riktigt bra serie som liknar the office men håller upp sig själv. Tyvärr lite ojämn mellan säsongerna vilket inte gör den en full fempoängare tyvärr.

Vänner

TV-program från Netflix
Om man inte sett friends? Grattis du har tio säsonger framför dig. Finns skämt som är outdated men i övrigt en briljant serie.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.