Josefine Laago

Användarprofil
Så genial familjeunderhållning! Låt kändisar utför knasiga uppgifter och se hur de på ett kreativt sätt löser det på. Skrattfest utlovas!
Jösses vilken bok! Vilken kamp! Vilken storslagen fantastisk miljö! Jag har alltid velat åka till Alaska. Efter att ha läst boken MÅSTE jag åka till Alaska. Boken handlar om en familj som på 70-talet ärver en stuga i Alaska och vill ha en nystart i livet. Men livet i Alaska är inte på samma sätt som livet i sseattle har varit. Läs den är mitt starkaste råd!

Bada

Aktivitet
Alltså inget går upp emot ett bad och man ångrar ALDRIG ett bad. Njut av en simtur i sjön påsommaren eller ett uppfriskande vinterbad där kylan nyper i tårna men du kommer med i varv. Mer bad åt folket!

Döden vid Vättern

Torgny Wirén och Torbjörn Åhgren
En roman om ett brott som utspelar sig i Jönköping. I romanens fokus finns en präst, polisarbete och knark. Berättelsen börjar med att prästen får följa med polisen för att ge ett dödsbesked till föräldrarna till en tonårstjej som råkat ta en överdos på en fest. Absolut mycket bra bok som är helt klart läsvärd! Existentiella frågor lyfts i boken som verkligen gör att boken inte är som en vanlig deckare.

Mördarens apa

Bok av Jakob Wegelius
Vilken fantastiskt fin berättelse! Följ med på gorillan Sally Jones äventyr och upplevelser. Sally Jones vän Chiefen blir anklagad för att ha begått ett mord på Alfonso Morro. Men Sally Jones vet att Chiefen är oskyldig. Under tiden som Sally Jones försökerhitta bevis på att Chiefen är oskyldig blir Sally Jones både utnyttjad av de som inte vill henne väl men också finner fina vännerför livet. En fantastisk berättarskatt!

Legenden om Sally Jones

Bok av Jakob Wegelius
Vilken fantastisk bok! Bilderbok för stora barn (och vuxna). Boken handlar om gorillan Sally Jones och hennes livsöde. Läs om hur Sally Jones blir värsta grymma inbrottstjuven (mot sin vilja) och behandlas illa till att hon träffar Chiefen och hennes oanade kunskaper tas till vara på. En varm men samtidigt sorglig och vacker berättelse!
Köttbullar! Rätten som väcker så många barndomsminnen från mormor och morfar till liv. Kryddpeppar, stekt lök och socker i. Mmmmm... så ljuvligt det smakar. Och orkar man inte rulla går det lika bra att göra himmelsk köttfärslimpa med stuvade morötter till.
Intressanta ämnen som belyses om viktiga och ibland annorlunda vinklingar. Börjar alltid meden påhittad verklighetsskildring som både presenterar dig till ämnet som diskuteras i varje avsnitt och som oxå fårdig att tänka till om hur världen skulle bli om det här blev verklighet.
En mysig feelgood som utspelar sig i ett vintrigt Aspen. Giftermål, skilsmässa, oro och massor av kärlek kärlek och åter kärlek. Lättläst och mysig.
Sofia harett bra jobb och fin pojkvän. Förlovningen är troligen bara några veckor bort. Men Sofia behöver renovera sin nyinköpta lägenhet.och in virvlar Snickaren Arvid som ifrågasätter många av Sofias livsval. Underhållande och mysig feelgood.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.