Josefine Laago

Användarprofil

Solo sister

Bok av Johanna Davidsson
Intressant att höra Johannas berättelse om att skida till sydpolen. Vi följer henne från när hon får upp ögonen för expeditioner, genom förberedelser, mindre test-expeditioner och självklart hennes resa på sydpolen. Genom boken förekommer även intervjuer med andra personer som är äventyrare eller idrottare. Bra bok helt enkelt!

Jag är här

Bok av Clélie Avit
Annorlunda kärlekshistoria. Elsa ligger i koma och Thibault råkar av misstag gå in i hennes sjukrum. Då börjar Elsa att få tillbaka hörseln och får upp intresset för vem den okända mannen är som har kommit in i hennes rum. Vacker och tankeväckande bok.

Detroit: Become Human

Spel från 2018 utvecklat av Quantic Dream
Jösses vilket spel! Dina val får konsekvenser i allra högsta grad. Du spelar som fyra olika karaktärer i Detroit i en framtid där robotar tar hand om våra hem som betjänter. Frågan är vad robotarna tycker om de och vad händer i deras programmerade hjärnor... välgjort och spännande spel. Väl värt att spela om och testa olika val för att få variationer i detaljer i storyn.
Så genial familjeunderhållning! Låt kändisar utför knasiga uppgifter och se hur de på ett kreativt sätt löser det på. Skrattfest utlovas!

Himmel över Alaska

Bok av Kristin Hannah
Jösses vilken bok! Vilken kamp! Vilken storslagen fantastisk miljö! Jag har alltid velat åka till Alaska. Efter att ha läst boken MÅSTE jag åka till Alaska. Boken handlar om en familj som på 70-talet ärver en stuga i Alaska och vill ha en nystart i livet. Men livet i Alaska är inte på samma sätt som livet i sseattle har varit. Läs den är mitt starkaste råd!

Bada

Aktivitet
Alltså inget går upp emot ett bad och man ångrar ALDRIG ett bad. Njut av en simtur i sjön påsommaren eller ett uppfriskande vinterbad där kylan nyper i tårna men du kommer med i varv. Mer bad åt folket!

Döden vid Vättern

Bok av Torgny Wirén och Torbjörn Åhgren
En roman om ett brott som utspelar sig i Jönköping. I romanens fokus finns en präst, polisarbete och knark. Berättelsen börjar med att prästen får följa med polisen för att ge ett dödsbesked till föräldrarna till en tonårstjej som råkat ta en överdos på en fest. Absolut mycket bra bok som är helt klart läsvärd! Existentiella frågor lyfts i boken som verkligen gör att boken inte är som en vanlig deckare.

Mördarens apa

Bok av Jakob Wegelius
Vilken fantastiskt fin berättelse! Följ med på gorillan Sally Jones äventyr och upplevelser. Sally Jones vän Chiefen blir anklagad för att ha begått ett mord på Alfonso Morro. Men Sally Jones vet att Chiefen är oskyldig. Under tiden som Sally Jones försökerhitta bevis på att Chiefen är oskyldig blir Sally Jones både utnyttjad av de som inte vill henne väl men också finner fina vännerför livet. En fantastisk berättarskatt!

Legenden om Sally Jones

Bok av Jakob Wegelius
Vilken fantastisk bok! Bilderbok för stora barn (och vuxna). Boken handlar om gorillan Sally Jones och hennes livsöde. Läs om hur Sally Jones blir värsta grymma inbrottstjuven (mot sin vilja) och behandlas illa till att hon träffar Chiefen och hennes oanade kunskaper tas till vara på. En varm men samtidigt sorglig och vacker berättelse!
Köttbullar! Rätten som väcker så många barndomsminnen från mormor och morfar till liv. Kryddpeppar, stekt lök och socker i. Mmmmm... så ljuvligt det smakar. Och orkar man inte rulla går det lika bra att göra himmelsk köttfärslimpa med stuvade morötter till.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.