Köttbullar

Mat
En favorit som går att variera i oändlighet. Lite dijonsenap i köttbullarna för att ändra smak eller lägga i lite parmesan i boken för att piffa upp den lite. Älskas av hela familjen
En klar favorit hos alla, stora som små. Smakerna sätter sig som en smäck i munnen. Kan varieras i oändlighet. Om det mot förmodan skulle bli några köttbullar över....gör jag gärna en smörgås med köttbullar och rödbetssallad på som kvällsgott. Mums.
Köttbullar med potatismos älskas av alla nationer. Jag har serverat det till många gäster från när och fjärran. Även mina barnbarn från Paris älskar rätten och har fört den vidare. Varför så bra och gott? Kan varieras på mång olika sätt. En nationalrätt som vi i Sverige ska vara stolta över. Lättlagat, variationsrik, goda tillbehör och dagen är fulländad.
En maträtt som är omöjlig att tröttna på. Lika gott till potatis och brunsås, som till pasta eller mos.
Husmanskost, lätt att göra många med olika smaker. Basilika och soltorkade tomater i 1/3 av smeten, klassiska på 1/3 samt persilja och ramslök i den sista smeten. Går att variera oändligt.
Lätt att värma på och lätt att skära upp som pålägg på mackorna och lika gott överallt.
Köttbullar! Rätten som väcker så många barndomsminnen från mormor och morfar till liv. Kryddpeppar, stekt lök och socker i. Mmmmm... så ljuvligt det smakar. Och orkar man inte rulla går det lika bra att göra himmelsk köttfärslimpa med stuvade morötter till.
Passar för vuxna, gamla, unga och barn. Helt perfekt maträtt, särskilt tillsammans med en god lingonsylt, brunsås och pressgurka. Laga och njut med hela familjen!
Bästa maträtten som finns för min känsliga magen. Speciellt med hemmagjord potatismos till.
Funkar i alla lägen.
Köttbullar är en maträtt man aldrig kan äta sig trött på. Det är enkelt att laga, helst hemmagjorda köttbullar. Och alla här hemma kan äta dem så med hemmagjord potatismos och med lingonsylt och brunsås så är rätten komplett.
En klassiker som kan varieras in i det oändliga! I med ansjovis så har du julköttbullar, Persilja och parmesan i tomatsås så blir det frikadeller. Mumsigt i vilket fall, och ofta barnens favorit!