Karin

Användarprofil

Bibbi sparkar boll

Bok av Ingrid Olsson
Bibbi sparkar boll är en charmig berättelse om saknad, och hur snabbt den glöms bort när man lockas till lek. Illustrationerna är färgglada, med fokus på Bibbi och hennes känslor. Och det finns många saker som min son känner igen, som vi kan prata om. En stor historia för de minsta barnen.

Discokungen

Bok av Sara H. Olsson
Discokungen är precis vad jag förväntar mig -lättläst, mysig och hoppfull. Sara H Olsson har skapat fina karaktärer som jag gärna återvänder till, och jag faller återigen för Birgittas historia och kamp. En välskriven feelgood, med ett slut som både är förutsägbart och väldigt överraskande.
Smart underhållningsprogram som passar hela familjen. Vi blandar diskussioner kring hur vi bäst skulle lösa de olika testerna med gapskratt och skämskudde över deltagarnas insatser.
Sveriges största frågesportprogram behöver väl ingen närmare presentation efter över 30 år i rutan på bästa sändningstid. En absolut favorit i vår TV-soffa, med en perfekt mix av svåra frågor, göteborgska ordvitsar och högklassig musikunderhållning.
En underbar bok som på vetenskapliga, men lättillgängliga, grunder slår hål på och problematiserar alla de råd som öser över en som småbarnsförälder. Ni vet, när man står där utan att veta vad man egentligen gett sig in på. Den här boken ger stöd och argument för att lyssna på läkarna istället för på svärmor.
Rekommenderas för den som har småbarn
Lättillgänglig hjärngympa som passar för de flesta -det gäller bara att hitta rätt svårighetsgrad! Jag föredrar korsord som är lite kluriga -könslan när poletten trillar ner och man förstår kryssets ordvitsar är obetalbar!
En underbar bok att läsa tillsammans med de minsta barnen! Att kalla det för en flikbok är en underdrift, för i den här boken finns det så många flärpar och reglage så att jag aldrig sett dess like. På vartenda uppslag är finns det flera olika saker som barnet kan vara interaktiv med -sågar som ska dras bilar som ska köras runt och mucklor som ska hittas bakom stängda skåpsluckor. Oerhört genomtänkt och fantastiska illustrationer!
Har du en fördom om orientering som en mossig och tråkig sport? Tänk om-det här är verkligen den optimala sporten för hela familjen. Alla kan vara med, man väljer svårighetsgrad på banan baserat på dagsform, bestämmer själv vilket tempo man vill springa i och får på köpet en massa frisk luft och värdefulla kunskaper om karta och kompass. Många klubbar runtom i landet erbjuder Veckans bana -våga testa du också!
Vardagsfavoriten och en riktig räddare i nöden för småbarnsfamiljer. Går att variera i oändlighet, gömma grönsaker i, frysa in, lägga på pannkaka och bröd -en hjälte bland maträtter!
Mark är en ordkonstnär som trollbinder sina läsare från första meningen. Med historier som är både hjärtskärande, roliga och helt otroliga förgyller han vilken dag som helst.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.