Karin

Användarprofil
Lättillgänglig hjärngympa som passar för de flesta -det gäller bara att hitta rätt svårighetsgrad! Jag föredrar korsord som är lite kluriga -könslan när poletten trillar ner och man förstår kryssets ordvitsar är obetalbar!
En underbar bok att läsa tillsammans med de minsta barnen! Att kalla det för en flikbok är en underdrift, för i den här boken finns det så många flärpar och reglage så att jag aldrig sett dess like. På vartenda uppslag är finns det flera olika saker som barnet kan vara interaktiv med -sågar som ska dras bilar som ska köras runt och mucklor som ska hittas bakom stängda skåpsluckor. Oerhört genomtänkt och fantastiska illustrationer!
Har du en fördom om orientering som en mossig och tråkig sport? Tänk om-det här är verkligen den optimala sporten för hela familjen. Alla kan vara med, man väljer svårighetsgrad på banan baserat på dagsform, bestämmer själv vilket tempo man vill springa i och får på köpet en massa frisk luft och värdefulla kunskaper om karta och kompass. Många klubbar runtom i landet erbjuder Veckans bana -våga testa du också!
Vardagsfavoriten och en riktig räddare i nöden för småbarnsfamiljer. Går att variera i oändlighet, gömma grönsaker i, frysa in, lägga på pannkaka och bröd -en hjälte bland maträtter!
Mark är en ordkonstnär som trollbinder sina läsare från första meningen. Med historier som är både hjärtskärande, roliga och helt otroliga förgyller han vilken dag som helst.

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
Oerhört välgjorda dokumentärer om gripande ämnen. Brottsfall, historiska händelser, samhällsfenomen -det finns dokumentärer om det mesta! Public service när det är som bäst!

Ett rent helvete

Bok av Anne Liljeroth
En söt liten berättelse om Danuta som arbetar som städare på Stockholms lite finare adresser. Danuta får se bakom den fasad som hon själv genom sitt arbete hjälper till att upprätthålla. En fasad som döljer vilsenhet, olycka och trasiga relationer. Kan Danuta hjälpa sina kunder? Och kan hon hjälpa sig själv?

Lättläst och hjärtevärmande. Jag önskar jag hade en Danuta i mitt liv

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Podcast med Henrik Schyffert och Nour El Refai
Underhållande men samtidigt väldigt seriös podd där jag stundtals skrattar rakt ut. Anekdoter ur parets vardag varvas med samhällsanalyser och pinsamheter från förr.

Dela med dig Sickan

Bok av Sofia Rådström
Uttrycksfull, charmig och rolig skildring av promenaden från porten till mataffären. Ur ett tydligt barnperspektiv får vi följa med på en till synes oändlig vandring med många överraskningar. Hög igenkänningsfaktor i denna färgstarka pärla till bok!

Mammasanningar med Vivi och Carin

Podcast med Carin da Silva och Vivi Wallin
Den absolut bästa podden! Hög igenkänning, en otrolig förmåga att blanda humor och allvar och med så dråpliga historier att man inte kan låta bli att skratta. Ljuset i tunneln av nattvak, blöjbyten och treårstrots!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.