På spåret

TV-program
Helt ok svensk quiz program. Svåra frågor ibland, och dålig musik i mellan. Varje vecka finns 2 par som tävlar mot varandra och försöker svara på frågor. Vissa veckor är bättre än andra. Kul att titta på i en grupp eftersom det finns bättre chans att man kan några svar.
Ett underbart program där två lag ställs mot varandra, vi får följa med på en resa på en väg där lagen sen ska gissa vart vi är på väg, sedan väntar följdfrågor på resemålet. Laget som tillslut har flest poäng vinner.
I programmet tävlar två lag mot varandra. "Vart är vi på väg?" ställs samtidigt som en filmad resa på en tågräls visas. Längs resan ges ledtrådar till resmålet. Ju tidigare man gissar rätt desto fler poäng vinns. När resmålet identifierats ställs ytterligare frågor om resmålet.
Programmet leds just nu av Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström. Lagom underhållande fredagsnöje som också bjuder på musikunderhållning.
Rekommenderas för den som vill förbättra sin allmänbildning
Sveriges största frågesportprogram behöver väl ingen närmare presentation efter över 30 år i rutan på bästa sändningstid. En absolut favorit i vår TV-soffa, med en perfekt mix av svåra frågor, göteborgska ordvitsar och högklassig musikunderhållning.
Ett förstklassigt underhållsprogram med folkbildning, musik, och underhållning. Pensionärsvarning när det är veckans höjdpunkt under corona? Inte alls!
Mycket underhållande och lärorikt program som visas på fredagar. Man hör orden : ” var är vi på väg ?” Och tävlingen är igång.
Ibland går det segt ibland kan man svara på många frågor. Det blir en tävling även hemma i soffan. Rekommenderar !
Otroligt underhållande program där två lag tävlar mot varandra i en geografiskt grundad frågesport. Det finns möjligheter att som tittare vara med och tävla via en app, och man också se programmet utan att höra hur de tävlande diskuterar med varandra för att göra det svårare. Det är underbart att liksom känna sig inkluderad och att sitta som ett litet team hemma i tv-soffan, som det tredje laget i varje match. Varma och kunniga programledare och svåra, härligt nördiga frågor. Man känner sig stolt när man kan svara!
Rekommenderas för den som gillar geografi