Malin Tuvesson

Användarprofil
James skriver som alltid engagerande och får mig som läsare att vilja stänga världen ute och försvinna in i texten.
FBI-agenten Vaughn möter en vacker kvinna på ett fik innan han ska möta sin bror på middag. Mötet på fiket går minst sagt illa och när det sen visar sig att det är hans brors nya svägerska så blir det en lång rad med möten som de båda helst hade velat undvika.
Fantastisk humor med varierande deltagare och kluriga uppgifter som man inte man hålla sig för skratt när de utför. Se det!!
Boken om hennes resa till att starta eget. Den ger råd och tips till den som funderar på att starta eget. En bra bok som kunde varit ännu mera matnyttig men verkligen fylld med information.
Den mysigaste och roligaste serien som jag förlorat mig i sen Gilmore girls.

Läkaren Zoe Hart kommer till Bluebelle Alabama från New York och det krockar rejält. Deras traditioner och sätt är inte vad hon är van vid men hon har sig inte och hittar snart, nåja, sin plats.
Välj ett kortspel som hela familjen kan och tycker om och spela det efter maten. Är det ett spel som kräver att det förs poäng så låt det löpa över flera dager och ha en omgång som standard efter kvällsmaten varje kväll. En chans att samlas och landa i stunden tillsammans innan läggdags men efter stressen från dagen och matlagningen..
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen

Mulle och julshowen

Bok av Lena Furberg
Har ni inte läst om Mulle så gör det genast. Det är en otroligt rolig ponny med ett hjärta som en vildhäst. Han busar konstant med sin ägare och sticker iväg och gör sin egen grej. Passar utmärkt som högläsning för barn från 4 år men annars som kapitelbok för den nyblivne läsaren som just knäckt läskoden.

Vill sova bättre

Tips för den som...
Rutiner är mitt bästa tips till den som vill sova bättre.

Skapa goda rutiner och äta och sov vid samma klockslag.

Ha ingen TV i sovrummet och inga skärmar innan läggdags.

Inget socker, alkohol eller koffein innan läggdags.
Jill Mansell skriver på ett alldeles ypperligt sätt och drar in läsaren till att bli engagerad i karaktärerna. I den här boken får vi lära känna Clemency och Sam som träffas första gången på ett annorlunda sätt som de aldrig ska glömma. Det finns kemi mellan dem men han är gift. Det går tre år och Clemency flyttar av olika anledningar tillbaka till sin mysiga hemby St Carys i Cornwall för att börja jobba med sin vän Ronan och då vänds Clemencys liv upp och ner.

Jag kan varmt rekommendera boken och Jill Mansell, hon har skrivit flera godbitar och tre av dem är översatta till svenska.

Satsa allt

Heléne Holmström
Jag har läst Holmströms tidigare böcker om advokatfirman och jag måste säga att hon blir bättre och bättre.
I den här boken får vi följa Parisa och Johannes. Boken följer dem i nutid där Parisa står åtalad för ekobrott men också i dåtid då de växte upp i ett ruffigt kvarter i Norstena. Holmström skriver engagerande och jag kan varmt rekommendera den här boken.

Yoga With Adriene

Youtubekanal med Adriene Mishler
Jag tipsar om yoga with Adriene på Youtube. Hon har otal filmer och tips och råd kring yoga. Med humor och en söt hund förvandlar hon träning (vilket jag hatar) till en livsstil i yoga (Som jag älskar).
Rekommenderas för den som vill röra på sig mer
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.