Veronika Johansson

Användarprofil

Kokbok

Produkttyp

Kokbok som present

kokbok kan typ aldrig gå fel? helst ska man känna personen o gå efter deras matvanor, iaf man kan få så mycket inspiration från kokböcker och det är alltid kul o testa nya recept.

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

4.4
Som liten hatade man få strumpor i present, men nu som vuxen är det typ ett av paketen man ser fram emot.
kan aldrig ha för många strumpor.

Sorry to Bother You

Film från 2018 regisserad av Boots Riley
Film
Sorry to bother you handlar om Cassesius som börjar jobba som telefonsäljare. En dag berättar en av hans kollegor att han ska använda sin "vita" röst för att lyckas med utsäljningen. Där efter klättrar han till toppen men det blir också väldigt weird.

Riktigt bra!! Såg denna tillsammans med en kompis och vi hade roligt när vi följde cassius uppåt i stegen i telefonförsäljningen och blir girig. samtidigt som hans vänner är kvar på botten och får skitlön o tillslut börjar strejka mot telefonföretaget. Jag tror att filmen utspelar sig i ett parallellt universum. Exakt var är otydligt eller så missade vi det lol. Slutet var nog det mest konstigaste slut jag nånsin sett i mitt liv och jag älskade det! Även helt oväntat. Funderar du på se den så tips se den tillsammans med dina vänner, för du kommer vilja prata om den efteråt.

Overlord

Film från 2018 regisserad av Julius Avery
Overlord utspelar sig under andra världskriget och en grupp soldater från USA har fått uppdraget att ta ner ett kommunikations center styrd av nazister. En av soldaterna finner till sin fasa ett labb där nazisterna försöker komma på ett botemedel som göra dem oövervinnliga o odödliga.

när Jag såg den här filmen på netflix, tänkte jag att det skulle vara en zombie nazist film, en grupp soldater möter en grupp nazist zombies. Hade fel, vilket jag är glad över. Direkt fångar filmen in tittaren i handlingen, vi är i ett flygplan fullt med soldater och vi kan direkt ana att flygplanet är på väg mot fiendens stränder. snart därpå blir vi skjutna och är tvungna att hoppa ner i havet. Overlord håller tittaren intresserad under hela filmen.
Jag trodde den skulle vara läskigare eftersom den är i skräckfilm genren på Netflix, men var inte så skrämd och det säger en del eftersom är lättskrämd som in i! Så letar du efter något superläskigt skulle jag nog leta vidare, men om du letar efter en krigsfilm med skrämsel element så har du kommit helt rätt. Film

Den tysta patienten

Bok av Alex Michaelides
Denna var tyvärr ingen hit för mig.
Jag förstår varför så många gillar den men för mig blev det tyvärr en besvikelse, såg verkligen i fram emot o dyka ner psykologiskt in i Alicias huvud och ta reda på varför hon inte pratade.
en tyvärr Theo han kändes mer som en riddare som skulle rädda sin prinsessa uppe i tornet, än en terapeut. och han bröt så många gränser genom gå och leka detektiv. 😒. Även de andra karaktärerna kändes platta.
Vad som fick mig läsa hela boken är tack till de korta kapitel och att det var så simpelt skrivet

Norra Latin

Bok av Sara Bergmark Elfgren
Wow!! man kan inget annat än älskar denna bok, det är en sån bok jag nästan önskar att den aldrig tog slut. den är så jäkla bra, jag gråter!😭 Det finns så mycket bra med den här boken, den är spännande, den är representativ. Älskar hur Sam använder pronomen Hen. Första gången jag ser det i en svensk roman. Tamar som är gay för Clea

Den hade sina frustrerande stunder, typ skrek på Tamar att hon borde berätta detta som händer henne för någon och inte hålla allt för sig själv Dx Men det var en bra frustration, liksom lagom mycket.

Sedan du försvann

Bok av Morgan Matson
Emilys sommarlov har precis börjat och hon längtar till att spendera den med sin bästa vän Sloane. Men hon upptäcker att Sloane är spårlöst försvunnit och det enda hon har lämnat kvar efter sig är en lista. Emily bestämmer sig för bocka av alla punkter på listan i hopp att det på nåt eller annat sätt det ska föra henne närmare Sloane.

Detta är den perfekta boken att läsa på sommaren, man får uppleva ett sånt där sommar äventyr man själv har drömmer om. Emily är en introvert tjej och vågar inte göra mycket själv men med Sloane vid sin sida vågar hon öppnar upp sig lite mer, lägger till en kommentar eller ett litet oskyldigt skämt.

medan hon sätter kryss på rutorna i listan och kliver ut ur sin komfort zon, får hon nya vänner som hjälper henne med listan, upplever nya saker och till o med en liten sommar romans.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.