Kokbok

Produkttyp

Kokbok som present

kokbok kan typ aldrig gå fel? helst ska man känna personen o gå efter deras matvanor, iaf man kan få så mycket inspiration från kokböcker och det är alltid kul o testa nya recept.

Kokbok som present

Perfekt för den som gillar att stå i köket! En bok full med inspirerande recept som kanske leder till oförglömliga måltider. Passar alla åldrar och eftersom det finns så många olika kokböcker så man hittar säkert utan problem något som passar just den personen du har i tankarna.

Kokbok som present

En bra gåva till yngre personer men äldre kan ha fått massor av dem då det alltid finns massor av dem på bokrean. Till en yngre person behövs en grundkokbok typ "vår kokbok", "Icas stora kokbok" etc. Komplettett den gärna nästkommande år med en vegansk kokbok, julmat, thailändsk, sushi kokbok.

Kokbok som present

Jag tycker att det är jättebra o ge bort kokböcker som inspiration. Att laga god mat i vardagen så alla måltider blir ett glatt minne o inget man måste göra .

Kokbok som present

Att ge bort en kokbok kan vara bra. Men det kan va dåligt.

Förstå främst är en kokbok en av det bästa saker man kan ge någon. Dels för att mat är en del i vårt liv som vi behöver mest.

Men sedan kommer problemet med att personen i frågan kanske blir lite ledsen för att den gillar att göra mat. Sedan när du kommer med en kokbok blir de ledsen för den känner att du inte tycker om vad hen laggar.

Men det skulle jag säga är en liten del av fallet. Jag tror att det flesta skulle bli glad av att få en kokbok av sin favorit kok. Eller om man har en en nära som gillar godis. Varför inte ge bort en kokbok med massa goda godis respekt.

Kokbok som present

Något iallafall jag önskar mig varje jul är en av årets aktuella kokböcker. Kokböcker är i princip de enda böckerna som jag önskar mig/köper - resten lånar jag på biblioteket. I år önskar jag mig "vegansk matlåda" av Emma och Amelia Oller Westerberg och "grönsaker A-Ö" av Paul Svensson.
Kokböcker som jag gillar och har gett till andra (som också gillat dem) är "nya Annas mat" av Anna Bergenström (den absolut bästa grundkokboken enligt mig) och "mega vego" av Sara Ask och Lisa Bjärbo (lättlagad och snabb vegetarisk mat till hela familjen).