Hugo Bergelin

Användarprofil

24 goda gärningar

Bok av Jenny Fagerlund
Det är en jätte bra bok. För mig skulle jag säga att det var en långsam start men med tiden i boken löser sig berättelsen upp sig. Det blir allt mer spännande och man vill bara läsa vidare i boken.

Det är en bok värd att läsa.

Kokbok

Produkttyp

Kokbok som present

Att ge bort en kokbok kan vara bra. Men det kan va dåligt.

Förstå främst är en kokbok en av det bästa saker man kan ge någon. Dels för att mat är en del i vårt liv som vi behöver mest.

Men sedan kommer problemet med att personen i frågan kanske blir lite ledsen för att den gillar att göra mat. Sedan när du kommer med en kokbok blir de ledsen för den känner att du inte tycker om vad hen laggar.

Men det skulle jag säga är en liten del av fallet. Jag tror att det flesta skulle bli glad av att få en kokbok av sin favorit kok. Eller om man har en en nära som gillar godis. Varför inte ge bort en kokbok med massa goda godis respekt.

När hundarna kommer

Bok av Jessica Schiefauer
En fantastisk ungdomsroman. Spännande och läs värd. En bar bok som går att använda i undervisning i svenska ämnet.

Musikinstrument som present

Detta är ett fantastiskt val för att ge bort i present till någon. Oavsett hur musikalisk man är. Man man ju bara bli bättre.

En officer och spion

Bok av Robert Harris
En fantastisk deckarna roman. Spännande och väldigt lärorik med. I min åsikt lätt värt priset årets bok
Dessa jul tips är extremt bra. Jag får först en bra bild på vad jag kan ge. Men även hittar jag saker som jag skulle vilja ha.

Som stjärnor i natten

Bok av Jennifer Niven
En fantastisk bok med mycket känslor. En viktigt ämnen som talas om. Bipoläritet och depression. En otrolig stark bok
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.