Overlord

Film från 2018 regisserad av Julius Avery
Overlord utspelar sig under andra världskriget och en grupp soldater från USA har fått uppdraget att ta ner ett kommunikations center styrd av nazister. En av soldaterna finner till sin fasa ett labb där nazisterna försöker komma på ett botemedel som göra dem oövervinnliga o odödliga.

när Jag såg den här filmen på netflix, tänkte jag att det skulle vara en zombie nazist film, en grupp soldater möter en grupp nazist zombies. Hade fel, vilket jag är glad över. Direkt fångar filmen in tittaren i handlingen, vi är i ett flygplan fullt med soldater och vi kan direkt ana att flygplanet är på väg mot fiendens stränder. snart därpå blir vi skjutna och är tvungna att hoppa ner i havet. Overlord håller tittaren intresserad under hela filmen.
Jag trodde den skulle vara läskigare eftersom den är i skräckfilm genren på Netflix, men var inte så skrämd och det säger en del eftersom är lättskrämd som in i! Så letar du efter något superläskigt skulle jag nog leta vidare, men om du letar efter en krigsfilm med skrämsel element så har du kommit helt rätt. Film