Kärlek sökes

Bok av Carin Hjulström
Åren har gått, Frida är nu en rutinerad programledare i radio och frånskild tvåbarnsmamma som söker kärleken efter 40. Kärlek sökes av Carin Hjulström är en dråplig, rolig och varm feelgoodroman om att våga ta steget. Radioprataren Frida Fors är proffs på relationer i programmet "Sena Samtal" där hon pratar med lyssnare från hela landet. Men när yngsta barnet lämnar hemmet i Göteborg blir tomheten i radhuset obeskrivlig. Påhejad av vänner och arbetskamrater ger hon sig motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon sedan länge gett upp hoppet om. Lika trygg som hon känner sig i jobbet, lika kantstött känner hon sig privat. Hon provar med krogen, men utan framgång. Nätet tycks vara den nya mötesplatsen. I nätdejtingträsket träffar Frida längtande, kränkta, vilsna och besynnerliga män, den ena mer tilltufsad än den andra. Det blir många koppar kaffe på stadens kaféer, promenader i Botaniska och stela middagar på Brasserie Lipp. Trevande samtal, förhoppningar och monumentala besvikelser. Frida upplever såväl stormande förälskelser som kostsamma nederlag. Hon är väl helt enkelt en av dem som aldrig hittar den rätte ...
6 utgåvor
Välj utgåva
Kärlek sökesSvenska - Pocket
ISBN: 9789175035925
Kärlek sökesSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176470466
Kärlek sökesSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137146386
Kärlek sökesSvenska - E-bok
ISBN: 9789137146393
Kärlek sökesSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176511329
Kärlek sökesSvenska - Inbunden
ISBN: 9789143014372
Obs! Spoilervarning!

Hade kunnat bli en fyra, om inte storyn med nätdejting, och då framför allt delen med den inkontinente mannen, varit en direkt repetition av förra boken. Nu blev det ändå en trea, och jag gillade boken, den flöt fint och kändes relevant, rolig och lättlyssnad.
Henny är en fantastisk karaktär, och jag hoppas verkligen att vi får se mer av henne i de andra böckerna, och även grannen Rune är ett välkommet tillskott! Jag gillar den 40plussiga Frida bättre än den tidigare, yngre Frida, men det är mog mer för att jag lättare relaterar till henne. Är ju ett tag sen jag själv var i 20årsåldern. ;)
Ännu en bok om journalisten Frida. Hon överväger att ta tjänstledigt och åka til kärleken i Frankrike ett år. Dessutom får hon ett nytt spännande jobb och blir osams med sin bästa vän. Det är en spretig men på det stora hela ganska trevlig, lättsam läsning.