Recensioner av Zarah Peterson

Hur man blir slängd överbord av Emmy Abrahamson 

Betyg 2
Jag trodde att jag skulle gilla denna mycket mer än jag gjorde, men Jackie gick mig mest på nerverna, alla karaktärer kändes överdrivna och storyn var lite tveksam. Bäst var Jackies "värdelösa vetande", och visst skrattade jag ett par gånger, men på något vis kändes det mer som en historia passande för en följetong i Hemmets Journal eller dylikt, snarare än en bok. Säkert bra sällskap vid poolen, men för mig blev den dessvärre något av en besvikelse, även om författaren har potential i både berättarstil och fantasi.

Love and Other Words av Christina Lauren 

Betyg 4
Väldigt charmig bok. Välskriven, rar, engagerande och rätt sexig utan att bli överdriven. Jag gillade att tempot var relativt lugn och de dubbla tidslinjerna var tydliga, intressanta och snyggt urförda - så att en fick tänka en del själv.
Gillade uppläsaren också.
Mycket bra, relevant bok med många nya insikter och upptäckter. Välskriven och driven, personlig men ändå allmängiltig. Mycket väl värd att läsa!

I'll Be Your Blue Sky Intl av Marisa De Los Santos

Betyg 4
Vackert språk och en underbar berättelse om människor som känns äkta och relevanta, som inte är perfekta, men just därför berör så mycket mer. Blev speciellt förtjust i delarna om Edith och hade gärna läst en hel bok bara om henne. Marisa de los Santos är alltid ett säkert kort, när det gäller feelgoodböcker med djup och känsla.