Vid ögonblickets slut

Bok av Åsa Bonelli

Ett år har gått sedan den mest omskakande sommaren i Malins liv. Egentligen är allting perfekt - karriären rullar på, hälsan är på topp och kärleken blomstrar i lägenheten på Kungsholmen i centrala Stockholm. Men det näthat som hon och den 20 år yngre pojkvännen Gustav får utstå för sin relation lägger smolk i bägaren - de båda funderar på att flytta ihop på riktigt, för att inte vika ned sig inför illviljan.

Samtidigt möter Malin en jämnårig man, en charmig beundrare, som kommer att visa henne vad som verkligen är viktigt i livet. Men trots hans karisma kan Malin inte bli kvitt känslan av att han döljer någonting. Vilka beslut kommer Malin fatta - och vart kommer de besluten ta henne?

Vid ögonblickets slut är uppföljaren till succéboken Stanna innan du går. En varm och känslofylld roman om glädje, sorg och vänskap.

ÅSA BONELLI är född 1968 och bor i Stockholm. Vid ögonblickets slut är hennes andra bok.

»Jag gillade den otroligt mycket. Jag älskar hur lätt det är att känna med och igen sig i karaktärerna. Betyg 5 av 5« Lexie läser

»Stark, gripande och fängslande!« Jennies boklista

»En storartad historia om mångbottnad kärlek - och en underbar utvecklingsroman om en kvinna som hittar vägen hem till sitt eget inre.« Eva Swedenmark

Mindre

Ett år har gått sedan den mest omskakande sommaren i Malins liv. Egentligen är allting perfekt - karriären rullar på, hälsan är på topp och kärleken blomstrar i lägenheten på... Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Vid ögonblickets slutSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187595394
Vid ögonblickets slutSvenska - Pocket
ISBN: 9789188681478
Vid ögonblickets slutSvenska - E-bok
ISBN: 9789187595462
Vid ögonblickets slutSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175236490
Vid ögonblickets slutSvenska - Okänt
ISBN: 9789188681843
Det har gått ett år sedan vi följde Malin sist. Det går bra för henne som författare, hon skriver på ännu en bok.

Malin och 20 år yngre Gustav, som hon träffade förra sommaren, träffas fortfarande. De har dock fått en hel del näthat på grund av åldersskillnaden, något Malin tycker är jobbigt.

Så hör en man av sig, som säger att han vill att hon ska skriva hans bok, en bok om hans liv. Hon förstår inte varför han väljer henne, men han är bestämd med att han vill att hon skriver den.
Malin känner att det är något som inte stämmer. Vad är det han inte berättar?

Det är en känslosam feelgood, som verkligen berör. Mycket glädje och vänskap, men även sorg och besvikelse.

Beskrivningen av karaktärerna och miljön gör att man känner att man är där. Vardagen och känslorna känns nära. Det kan inte bli bättre.

Detta är uppföljaren till "Stanna innan du går", som jag tyckte var väldigt bra. Men wow, denna är om möjligt ännu bättre. Ser verkligen fram emot att läsa sista delen.
Detta är den andra fristående delen av serien om Malin Stolt. Jag tycker den är snäppet bättre än första boken.
Slutar med lite av en cliffhanger.