Vid ögonblickets slut

Bok av Åsa Bonelli
Det finns vissa ögonblick i livet när allt stannar upp. Där befinner sig Malin i Åsa Bonellis nya roman. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till? Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv. Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar lever hon och Gustav nu lyckliga i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed också inte ge efter för näthatet de får utstå. Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle, erbjuder han ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han kommer med en dold agenda. Ute på Möja fortsätter livet att leva sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund. Vid ögonblickets slut är den direkta och avslutande uppföljaren på Åsa Bonellis läsarhyllade debutroman Stanna innan du går. Där fick läsaren vara med om en lång vänskap som sattes på prov, förtroenden som bröts och att hemligheter som legat begravda i årtionden flöt upp till ytan.
5 utgåvor
Välj utgåva
Vid ögonblickets slutSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187595394
Vid ögonblickets slutSvenska - Pocket
ISBN: 9789188681478
Vid ögonblickets slutSvenska - E-bok
ISBN: 9789187595462
Vid ögonblickets slutSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175236490
Vid ögonblickets slutSvenska - Okänt
ISBN: 9789188681843
Det har gått ett år sedan vi följde Malin sist. Det går bra för henne som författare, hon skriver på ännu en bok.

Malin och 20 år yngre Gustav, som hon träffade förra sommaren, träffas fortfarande. De har dock fått en hel del näthat på grund av åldersskillnaden, något Malin tycker är jobbigt.

Så hör en man av sig, som säger att han vill att hon ska skriva hans bok, en bok om hans liv. Hon förstår inte varför han väljer henne, men han är bestämd med att han vill att hon skriver den.
Malin känner att det är något som inte stämmer. Vad är det han inte berättar?

Det är en känslosam feelgood, som verkligen berör. Mycket glädje och vänskap, men även sorg och besvikelse.

Beskrivningen av karaktärerna och miljön gör att man känner att man är där. Vardagen och känslorna känns nära. Det kan inte bli bättre.

Detta är uppföljaren till "Stanna innan du går", som jag tyckte var väldigt bra. Men wow, denna är om möjligt ännu bättre. Ser verkligen fram emot att läsa sista delen.
Detta är den andra fristående delen av serien om Malin Stolt. Jag tycker den är snäppet bättre än första boken.
Slutar med lite av en cliffhanger.