Skäringer & Mannheimer

Podcast med Mia Skäringer och Anna Mannheimer
Mia Skäringer och Anna Mannheimers podcast
Anna och Mia har lyckats skapa en helt underbar podd som blandar humor, skratt, allvar och uppriktighet på ett fullkomligt brutalt vis. Uppskattar nyanserna de lyckas förmedla genom sina personligheter och ämnen de pratar om. Har aldrig tråkigt när jag lyssnar på deras podd!
Rekommenderas för den som gillar humor
En helt underbar podd som blandar humor, skratt, allvar och uppriktighet på ett fullkomligt brutalt vis. Anna och Mia kände inte varandra från början utan har fått lära känna varandra under de närmare två år som de haft podden. En vänskap har utvecklat sig vilket, tycker jag, bidrar till djupare samtal som berör.
En fantastisk podd som verkligen förgyller tillvaron. Det är en podd som innehåller allt mellan himmel och jord. Högt och lågt. Anna och Mia kompletterar varandra jättebra.
Anna och Mia är starka och härliga människor som bjuder till både skratt och allvar i sin podd! Viktiga ämnen!
Gillar man att skratta eller höra andras skratt är denna pod pricksäker. En del samtalsämne tas lite för lätt för att man ska hinna tänka efter men det är säkert en mening med det.
De har en bra kemi som gör att man skrattar gott, dock blir de rätt tråkig och förutsägbara. En helt okej podd.
Har försökt lyssna på denna flera gånger utan att riktigt fastna. Tycker det känns lite tillgjort och som ett ”skådespel” men vet inte om det är så... Bjuder på en del skratt men också lite flamsigt ibland
En podd som tar upp samhällsviktiga ämnen blandat på ett humoristiskt sätt. Älskar att lyssna på Mia och Anna och skratta tillsammans med dem!
Vill du skratta så du nästan pissar på dig? Nicka för att du håller med så mycket? Lyssna på den här!
När den här podden var ny tyckte jag att det var kul att lyssna på Anna och Mia. De var ett trevligt sällskap på promenaderna. Nu har jag dock tröttnat och tycker mest att de pratar i munnen på varandra och skrattar för mycket åt sig själva. Jag lyssnar hellre på annat.
Överreklamerad podcast som absolut gör skäl för sitt rykte. Rekommenderar inte denna podcast utan lyssna hellre på något annat.
Finns nog mer öppna och härliga tjejer som dessa två. Vågar prata om sånt som stämmer in på livet . De är tuffa smarta och roliga. Visar att man kan vara sig själv och skita i vad andra tycker. Lyssnar på dem och man blir mer pepp på att köra sitt egna race!
Jag älskar den här podcasten. Den är så rolig och man får skratta mycket. Jag har lyssnat på den om och om igen och blir inte less
Den här är väldigt rolig och kan verkligen rekommenderas till alla! Bjuder på många gapskratt. Tack för det!
Älskar denna podd! Tar upp allvarliga ämnen blandat med humor, tankar och känslor. Känns som man är kompis med både Mia och Anna efter att ha lyssnat sen start. Guldkant när de ringer Mias mamma Gun. Sällan skrattat så mycket.
Ärligt, roligt, underhållande och beroendeframkallande. En podd som fått följa mig i bilen till och från jobb.
Två personer som både är väldigt roliga och väldigt vettiga. Djupa, svåra ämnen blandas med gapskratt. En väldigt bra podd som är värd att lyssna på.
Underbar pod som behandlar allt mellan himmel och jord. Inget förskönas utan smutsen kommer fram och får vara framme. Allt från relationer, politik och feminism ryms här. En podd alla borde lyssna på oavsett om du vill skratta, känna sorg eller dela ilskan över hur jäkla orättvist allt är.
Alltså!! De här två tillsammans, kan det bli bättre? Kloka kvinnor med en humor som är ständigt närvarande, trots allvarliga samtalsämnen. Det är tankeväckande och rolig lyssning. Humor och allvar går hand i hand. En av mina favoritpoddar.
De är roliga att lyssna på och kompletterar verkligen varandra. Varje gång jag lyssnar på dem skrattar jag så jag får ont i magen. Rekommenderas varmt!
En härlig duo som kompletterar varandra. Högt i tak minst sagt i diskussionerna allt från världproblem till små vardagsproblem. Ibland får man säkerhetskissa innan man ska lyssna på denna podd eftersom det blir en hel del skratt.
Vilken duo. Det har inte gått ett avsnitt utan att jag skrattar så att jag gråter. Vill du bli på bra humör lyssna på den podden.
En podd som levererar skratt,allvar mm. Två lysande talare. Man vill inte det ska ta slut. Väntar ivrigt på nästa avsnitt
Jag bara älskar dessa härliga tjejer som bjuder på sig själva, värmländska och göteborgska ihop så bara det är toppen och dom är såå roliga och dråpliga i sina uttalanden och jag skrattar så tårarna rinner!
Älskar Mias och Annas podd! Den är både rolig, varm, klok och berörande. Aktuella ämnen diskuteras på ett både roligt och allvarligt sätt och jag fullkomligt älskar mixen av humor och allvar!
Anna och Mia blir som en fyr i mörkret, i samhällets brus och dus. Kloka, roliga och alltid med ett öppet sinne - jag bara älskar deras pod och har följt den från start. Bästa poden om du frågar mig!
Så sjukt roliga, skrattar så jag gråter varje gång! Det finns så dråpliga situationer att ha ångest för och de berättar det så personligt.