Jessica Abrahamsson

Användarprofil

Klubben för lyckliga slut

Bok av Caroline Säfstrand
Det här är en alldeles underbar bok som lever kvar i hjärtat och minnet efteråt. Fina personbeskrivningar av människor med fel och brister samt deras kämpande med att göra livet meningsfullt. Det handlar om en liten grupp människor som träffas på en skrivklubb och allteftersom tiden går så förändras deras liv. Rekommenderar boken varmt!
Älskar att cykla till jobbet! Jag får frisk luft och blir pigg. Cyklar inte bara till jobbet utan i stort sett alltid när jag ska någonstans. Fördelen med att bo i en liten stad 👍😀

Med hjärtat som insats

Bok av Simona Ahrnstedt
Simonas böcker är alltid underhållande med passion, spänning och ett bra driv i historien. Rekommenderar boken varmt!
Vår absoluta favorit när det gäller vardagsmat. Snabbt, enkelt och alla gillar det. Kan också enkelt göras vegetarisk! Då rekommenderar jag sojafärs.

Lisa och Lilly

Bok av Mian Lodalen
Boken är baserad på en verklig kärlekshistoria mellan två unga kvinnor Lisa och Lilly i början av 1900-talet. Förutom att boken berättar om deras berörande historia får vi en inblick i människornas livsvillkor under den här tiden. Rekommenderar boken varmt!

Wahlgren & Wistam

Podcast med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
En podd som är rolig och lättsam men även tar upp allvarliga teman. De pratar också alltid om aktuella händelser både i deras liv och i världen.

Älvornas kulle

Bok av Elisabet Nemert
En alldeles fantastisk bok om dagens och historiens kvinnor, om alltifrån häxprocesser till hedersvåld, kärlek, förtryck, systerskap och mod. Allt kryddat med lite magi och fantastiska naturskildringar från Dalarna.

Pocketpodden

Podcast med Lisa Tallroth
Älskar denna podd som alltid förgyller mina fredagseftermiddagar. En perfekt start på helgen! Proffsig programledare, intressanta gäster och förstås en massa bra boktips!

Skäringer & Mannheimer

Podcast med Mia Skäringer och Anna Mannheimer
Älskar Mias och Annas podd! Den är både rolig, varm, klok och berörande. Aktuella ämnen diskuteras på ett både roligt och allvarligt sätt och jag fullkomligt älskar mixen av humor och allvar!
En mysig och härlig feelgoodbok som jag varmt rekommenderar. Den handlar om Vanja som bryter upp från sitt vardagsliv och ger sig iväg på en resa till Svalarps gårds bed & breakfast för att få tid att tänka över sitt liv. Hur ska hon göra med sitt jobb som journalist där man tvingar henne att bli mer modern och digital? Vill hon det eller ska hon göra något helt annat och i så fall vad? Och hur ska hennes äktenskap få liv igen? Om hon ens vill det?
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.