Göran Eriksson

Användarprofil

Den stora skrivboken

Bok av Ágota Kristóf
Den här boken gillade jag mycket! Språket är fantastiskt, enkelt och precist. Inga förskönande liknelser eller så, bara beskrivet rätt upp och ner.

Vår tids slut

Bok av Claes Cilgin-Witzell
Helt fantastiskt bok som vänder totalt upp och ner på flyktingperspektivet. Välskriven, korta kapitel, bra dialog. Mycket lovande debut!
Om man vill börja röra på sig mer är det utmärkt att börja med promenader. Och för att peppa sig själv att komma ut är det perfekt att lyssna på talbok. Då vill man ut och gå hela tiden!

Corona Express

Bok av Per Schlingmann och Kjell A. Nordström
Det här var en mycket intressant bok om hur världen kommer att förändra sig de närmaste åren i och med Coronapandemin. Det var lite väl mycket "ultramoderna" "megasuperduper" och så vidare men med det sagt så gillade jag boken. Den väckte en hel del tankar.
Behöver man veta mer om Förintelsen än man får i den här boken. Kanske, men den täcker ändå en stor del av det som mänskligheten inte får glömma. I boken besvarar Hédi med ett enkelt och direkt språk frågor som hon fått om Förintelsen när hon har varit ute och föreläst på skolor.
Jag har testat att rida en enda gång i vuxen ålder. Det var skitkul! Och väldigt läskigt! Kändes som en väldigt långsam extremsport ungefär.

Översten

Bok av Ola Larsmo
Den här boken tyckte jag om, MEN; den hade nog mått bra av att kala av en hel del sidor. Det blev till slut lite långtråkigt att läsa denna egentligen spännande bok.
En Risotto är alltid en Risotto! Det här går ju att få till så jäkla gott med lite färska räkor och bra parmesan!

Romeo

Bok av Ola Rapace
Den här var oväntat bra! Bra språk, bra disposition i boken. Man ville hela tiden veta mer och man blev hela tiden överraskad över det mörker som Rapace verkar bära på.
Så skönt det är med en podcast där det är lugnt och skönt, där gästen får tala till punkt och där programledaren låter gästen ta mest plats. Så är Värvet!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.