Ljudboksprenumeration som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Ibland kanske man inte hinner läsa en bok, men då kan man lyssna istället 🎧!

Perfekt present för den som älskar läsa och reser mycket. Är du åksjuk, du vill inte störa alla andra med en läslampa. Eller vill inte tända lampan för att läsa när din partner sover. 💡 Är detta perfekt!

Man kan lyssna var som helst med hörlurar utan att störa andra. Du kan både städa, promenera och göra andra saker medan du lyssnar!
Tycker det är speciellt härligt att koppla av med att lyssna på en bok innan jag ska sova, det är perfekt då dem flesta tjänster har en timer så man kan ställa in hur länge man vill lyssna ! Har du svårt att sova finns det även fantastiska ”avkopplings böcker ” som får en att lättare att somna. Genom härlig meditationen, ljud blandat med musik.

Detta är helt enkelt perfekt för bokälskare!
Tänk att kunna ha hundratals böcker tillgängliga i din ficka och kunna välja och vraka mellan dem beroende på humor och sinnesstämning! Lyssna på ljudbok medan du nattar barnen, går din promenad eller viker tvätt. Det är helt fantastiskt att kunna ta del av ett så brett utbud på ett så enkelt sätt. En uppskattad gåva för alla åldrar!
En av de absolut bästa julklappar jag nånsin fått!
Man får ju tillgång till enormt mycket böcker så slipp oron att mottagaren redan har läst boken...här finns ju tusentals titlar!
Dessutom klimatsmart klapp!
Detta är något som jag själv önskar mig i julklapp för andra året i rad och hoppas på att få det i år igen så jag rekommenderar detta till en som gillar böcker.
En jätte bra present är just ljudboksprenumation, du behöver inte fundera på vilken bok personen vill läsa/lyssna på utan de får välja själv. Samtidigt är ljudboken ett perfekt sällskap vid promenader, när du kör bil, är på arbetet eller varför inte när du tvättar städar och lagar mat.
Jag har precis skaffat Storytel och det är en riktig guldgruva! Tidigare har jag lyssnat via bibliotekets app men tyvärr kan inte biblioteken erbjuda samma bredd som betaltjänsterna. Jag skulle gärna ha fått en prenumeration på en ljudbokstjänst!
En prenumeration på en ljudbok är den perfekta presenten för någon som på grund av förlorad syn inte kan läsa böcker längre. Nu kan hen lyssna och ändå vara med i bokdiskussioner.

Ljudböcker är även bra för den flitige läsaren dom vill varva läsande och lyssnade. Den som har svårt att läsa blir också hjälpt av att kunna lyssna.

Så, den perfekta presenten för boknördar är en prenumeration på ljudböcker.
En perfekt present för någon som älskar att läsa men som har många bollar i luften. Lyssna var som helst, medan du gör andra saker. Ljudböcker är perfekt!
Jag har själv Storytel sen några år och det innebär att jag alltid har en bok i fickan när lusten att lyssna på en bok infinner sig. För 169kr kan jag lyssna (och för den delen läsa) så mycket jag bara kan, vill och orkar.
Perfekt present till alla; kvinna, man, gammal eller ung. Att lyssna på en bok kan man göra nästan var och när som helst.
Bra julklapp som passar tiden vi lever i just nu när många spenderar mycket tid hemma. Renoverar man är det väl perfekt att ha sällskap av en ljudbok.
Läsa medan du städar, stryker, fixar mat, tränar, åker till jobbet... vad som helst! Allt blir roligare med en bok i öronen 👂
Böcker i alla ära men vad kan en bok oss lära? En prenumeration är som att vinna på en auktion! Här kan du välja och vraka istället för att få en enstaka!
Den ultimata julklappen för alla boknördar! Slipp beslutsångesten i att välja ut EN specifik bok, här finns ett stort utbud med massor av titlar. Särskilt i tider som dessa är det extra fantastiskt att kunna flå verkligheten för en stund genom att läsa eller lyssna på en god bok.
Svårt att välja en bok att ge bort? Ge bort tusentals berättelser istället! Perfekt för den boyktokige eller den som inte säger sig ha tid att läsa: då kan de lyssna!
En boknörd som jag och många fler passar den här presenten perfekt till den personen. Att läsa eller lyssna gör man som man vill, men oavsett det så är det svårt att välja bland alla fantastiska böcker som finns. Läs/lyssna och njut till fullo!
Perfekt present till boknörden som läser mycket! Det är inte alltid helt lätt att välja ut en bok åt någon annan, men en prenumeration på en ljudbokstjänst är ju toppen. Oftast går det att välja mellan att läsa e-bok eller lyssna ljudbok!
Perfekt presenttips i dessa tider. Att försvinna in i en annan värld under en promenad, eller varför inte när man städar förgyller livet, enligt mig. Dessutom ökar man ordförrådet och stimulerar fantasin.
En ljudbok är perfekt för promenaden, vid hemmasysslor eller på resan. Jag har gett bort det flera gånger och kommer att fortsätta med det.
Promenader, träning, dammsugning, trädgårdsarbete - you name it. Allt blir mycket trevligare med en rolig/spännande/intressant/tankeväckande bok i öronen!
Lika mycket som jag älskar att sitta med en bok i handen så älskar jag att starta en bok när jag kör eller tränar! Det finns så otroligt mycket att välja på så det enda svåra är vilken man ska börja med! Det är perfekt när man vill göra andra tråkiga saker som att städa, då passar en bok i öronen perfekt!
I dessa tider när vi ska hålla oss hemma och enbart umgås med de vi bor med passar en ljudboksprenumeration perfekt. Mörkret och kylan breder ut sig och det är mysigt att sitta inne under en filt med en bra bok. Har du inte tid att sitta stilla kan boken följa med dig i öronen underhuden du städar, kör bil, handlar eller promenerar.
Det här skulle nästan kunna bli årets julklapp den här speciella julen (2020) då man kanske inte kan resa och inte heller träffas så som man brukar. Passar också utmärkt att spara på till efter helgerna och mysa med under mörka och kalla vintermånaderna. Och det finns verkligen massor böcker att välja på för alla smaker - vilken julklapp!
Perfekt till en bokälskande person som är svår att köpa böcker till i och med att det kan vara svårt att veta vilka böcker personen redan läst.
Detta är den perfekta julklappen till bokälskaren som kanske inte har tid att sitta ner och läsa en vanlig bok. När man lagar mat/ promenerar/gymmar mm så är ljudböcker perfekt. Då kan man lyssna på hur mycket böcker som helst och när som helst. Ingen begränsning av att behöva sitta still under tiden!
Det finns så många böcker som jag vill läsa, men jag känner att jag har alldeles för lite tid för att läsa fysiska böcker. Då är ljudböcker en väldigt bra idé! Man kan lyssna när man lagar mat, diskar, städar, kör bil, cyklar, går en promenad etc. En perfekt present till någon som älskar böcker, men som kanske inte riktigt hinner läsa så mycket som personen skulle vilja.
En perfekt present till den som älskar böcker. Här får man ju möjligheten att själv välja det man vill lyssna på och tänk vad bra att kunna lyssna på favoritböckerna samtidigt som man gör något annat.