Louise Svensson

Användarprofil

Musikprenumeration som present

Har jag inte en bok i öronen så har jag musik! Därför anser jag att det är en fantastisk present att kunna lyssna på musik när man vill!
En fruktansvärd bok om ett barn som lider efter sin mammas självmord. Den berörde mig till tårar flera gånger och jag tycker alla borde läsa den!

Ljudboksprenumeration som present

Lika mycket som jag älskar att sitta med en bok i handen så älskar jag att starta en bok när jag kör eller tränar! Det finns så otroligt mycket att välja på så det enda svåra är vilken man ska börja med! Det är perfekt när man vill göra andra tråkiga saker som att städa, då passar en bok i öronen perfekt!

Annabelle

Bok av Lina Bengtsdotter
Första boken från Lina och det var verkligen en bok jag rekommendera! Vi får följa Charlie som åker hem för första gången på nästan 20år, hon får både brottas med sina demoner och försöka lösa ett försvinnande! Älskade boken och att slutet var en tvist som jag definitivt inte räknat med!

Mister

Bok av E.L. James
Precis som hennes tidigare böcker så älskade jag Mister! Man kan känna varenda känsla som karaktärerna känner tack vara hennes fantastiska sätt att skriva på. Man både gråter och skrattar med Alessia och man förstår verkligen hur hon mår! Gillade ni de andra kommer ni även älska denna, ge den en chans!

Bro bro breja

Bok av M. J. Arlidge
Precis som förra boken om Helen Grace så griper även den här taget om en direkt. Det är otroligt svårt att lägga den ifrån sig. Det händer saker hela tiden som gör att man bara måste fortsätta, samtidigt som vissa delar är väldigt råa. Arlidge har blivit en av mina favorit författare!

Dansa min docka

Bok av M. J. Arlidge
Precis som tidigare böcker startar denna direkt! Man vill absolut inte lägga den ifrån sig. Ännu en topp bok som ni inte borde missa!

Under nio nätter

Bok av Denise Rudberg
Ännu en bra bok för Denise, hon gör mig aldrig besviken. Älskar karaktärerna i hennes böcker och att få följa Marianne, Torsten och Augistin. Tyckte dock att denna skilde sig lite från de andra då jag inte tyckte man fick följa mordet på samma sätt, samtidigt gillar jag det eftersom jag tycker det är mest intressant med huvudkaraktärerna!

Monster

Bok av Jørgen Jæger
En bok som det händer saker i hela tiden! Det kommer tvister från början till slut vilket gör att det aldrig blir som man förväntar sig! En av de bästa böckerna jag läst! Rekommenderar verkligen denna!

Söndagsklubben

Bok av Juliet Ashton
Söndagsklubben är en bok som fångade mig direkt! Det är en lättläst och händelserik bok som gjorde att jag inte ville lägga den ifrån mig. Jag kunde känna igen mig mycket i den vilket är ett stort plus! Helt klart väl värd att läsa!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.