Jul i Fågelkärr - Lucka 24

Bok
Mitt under julruschen på Emmas kafé i Notting Hill nås hon av det tråkiga beskedet att hennes älskade gammelmoster Fanny ramlat så illa hemma i Fågelkärr att hon hamnat på sjukhus. Emma vill kasta sig på första bästa plan hem, men först måste hon hitta en ersättare till jobbet - och fundera lite kring sin pojkvän, den karismatiske men hopplöse fotbollstränaren Carter. Väl i Fågelkärr kastar sig Emma in i julstöket, huset ska gnistra i kapp med snön när Fanny kommer från sjukhuset. Men julefriden kompliceras av en stor och mörk familjehemlighet. Och av Carters plötsliga uppdykande. Och av grannen Nicklas, med de varma bruna ögonen. Del 24 av 24: Det blir en stämningsfull jul trots allt. Den bästa man kan tänka sig. Det är bara en liten, liten detalj som saknas i Emmas liv just nu. Vågar hon följa sitt hjärta?
En bok utformat som en julkalender, ett nytt avsnitt varje dag till julafton!
Vi får följa Emma som bor i London där hon driver ett café, hon har familj och vänner hemma i Fågelkärr.
En dag får Emma ett samtal som vänder upp och ner på hennes tillvaro, hennes gammelmoster Fanny har gått och trillat och ådragit sig en höftfraktur. Fanny hittar en ersättare till sitt jobb, ingen annan än pojkvännens exhustru, eller hur var det med de? Hon tar sig hem till Sverige för att stötta sin gammelmoster där hon stöter på den hjälpsamma grannen Nicklas som hjälper Fanny i vardagen! Vi får följa Emma mellan hopp och förtvivlan, skratt och tårar? Hur slutar det, får Fanny komma hem till jul och vem vinner Emmas hjärta?
Detta är den sista boken i den härliga jul bokkalendern så del 24 av 24.

Boken handlar om Emma som driver ett kafé i Notting Hill som får veta att hennes gammelmoster Fanny ramlat så illa att Emma tvingas åka hem till Fågelkärr i Sverige. När Fanny äntligen kommer tillbaka från sjukhuset är inte allt riktigt sig likt. En stor familjehemlighet har avslöjats och hur blir det med hennes pojkvän Carter en gång för alla? Vågar hon erkänna vad hon tycker om Nicklas ?
Kommer Emma följa sitt hjärta? Hur kommer relationen bli mellan Emma och Susanne nu ? Blir det en bra julafton tillsist?

Rekommenderar den här kalendern då man snabbt och enkelt kommer in i boken, detta var min första jul bokkalender! Hade dock önskat att man fick veta lite mer vad som hände sedan .
Men klart mysig bok jul serie!