Jul i Fågelkärr - Lucka 1

Bok
Mitt under julruschen på Emmas kafé i Notting Hill nås hon av det tråkiga beskedet att hennes älskade gammelmoster Fanny ramlat så illa hemma i Fågelkärr att hon hamnat på sjukhus. Emma vill kasta sig på första bästa plan hem, men först måste hon hitta en ersättare till jobbet - och fundera lite kring sin pojkvän, den karismatiske men hopplöse fotbollstränaren Carter. Väl i Fågelkärr kastar sig Emma in i julstöket, huset ska gnistra i kapp med snön när Fanny kommer från sjukhuset. Men julefriden kompliceras av en stor och mörk familjehemlighet. Och av Carters plötsliga uppdykande. Och av grannen Nicklas, med de varma bruna ögonen. Del 1: Under ett besök på vinden får Fanny syn på sin gamla resväska. Innehållet rör upp saker ur det förflutna som hon i åratal gjort allt för att förtränga. Emma är fullt upptagen på sitt kafé och önskar att hon kunde hitta luckor att umgås med sin pojkvän Carter.
Detta är Jul-bokserie alltså den består av 24 luckor/böcker!

Detta är lucka 1

Det är snart jul och det är mycket som behövs göras innan julafton så stressen är påtaglig. Emma som bor i London och driver ett Kafé i Notting Hill har verkligen fullt upp! Mitt i all julstress får hon höra att hennes gammelmoster Fanny råkat ut för en olycka och ligger på sjukhus!
Detta gör att Fanny tar ett beslut och åker hem till fågelkärr i Sverige. Men hur ska hon göra med Kafét så länge? Vad kommer hennes pojkvän Carter säga?
När kommer Fanny komma hem från sjukhuset? Julen bli allt mer komplicerad och det finns hemligheter i fågelkärr.

Det är första gången jag läser någon bok av Ann-Charlotte Persson, men det kommer bli många fler det är lätt att relatera till boken och det går snabbt att komma in i historien vilket är toppen!