Jultrubbel i Snowdonia

Bok av Lilly Emme
Inför första advent bestämmer sig tre främlingar för att bosätta sig i samma by och börja ett nytt liv. De har alla olika bagage med sig sedan tidigare men här i Snowdonia ska allt förändras. Deras framtid möts när en pub ska återfå sin forna glans och en vänskap växer fram.
3 personer som alla flyr, men av olika anledningar. De hamnar av en slump på samma plats, i en liten lite by och ett område som heter så vackert som Snowdonia. De kämpar med olika händelser, med sina känslor & mående. Till slut sammanflätas deras liv på denna vackra avlägsna platsen. Där de finner en fantastiskt vänskap & gemenskap.
En härligt julig feelgood med mycket i ett. Flera livsdraman på en gång. Den går att läsas i 4 delar. En varje advent. Men jag läste alla 4 på en gång. Yes kunde inte hålla mig ha ha ha. Var ju så spännande.
I boken får vi följa 3 parallella berättelser – Chloe, Holly och Ethan. De tre historierna vävs sedan ihop under berättelsernas gång när karaktärerna hamnar i samma lilla by i Wales. Det är inte en typisk julmysbok, utan den innehåller lite mystik, vem är det Holly flyr ifrån och vad har hänt Ethans pojkvän egentligen och vem är Angelica som Chloe sörjer? Den var lite seg att komma in i först, men blev bättre halvvägs och det är fint att se hur karaktärernas tillvaro knyts ihop.