Cambry-on-Hudson, #1

På andra sidan Hudson River

If You Only Knew
Bok av Kristan Higgins
Att släppa taget om sitt ex har inte varit lätt för klänningsdesignern Jenny Tate. Speciellt inte eftersom hans nya fru vill bli Jennys bästa vän. I längtan efter en nystart bestämmer sig Jenny för att lämna Manhattans skyskrapor för den mysiga lilla staden hon växte upp i. Väl på andra sidan Hudson River öppnar hon en egen bröllopsbutik och lyckas samtidigt intressera sig för Leo, den charmiga grannen som är lika attraktiv som han är irriterande. I samma stad bor Jennys syster Rachel med sin familj. Enligt Jenny har Rachel alltid haft den perfekta familjen, men när Rachel får reda på något om sin make imploderar idyllen fullständigt. På andra sidan Hudson River är en ny, fristående feelgood-roman från amerikanska Kristan Higgins. 2018 gav Printz Publishing ut Hem till Scupper Island, som genast blev en läsarfavorit!
9 utgåvor
Välj utgåva
If You Only Knew: A Women's Fiction NovelEngelska - Pocket
ISBN: 9780373789290
If You Only KnewEngelska - Pocket
ISBN: 9780373784974
Fast perfekt ist gut genugTyska - Pocket
ISBN: 9783956492877
Si supieras / If You Only KnewSpanska - Pocket
ISBN: 9788416973088
If You Only KnewEngelska - E-bok
ISBN: 9781474064705
På andra sidan Hudson RiverSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177712480
På andra sidan Hudson RiverSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177712565
På andra sidan Hudson RiverSvenska - E-bok
ISBN: 9789177712664
På andra sidan Hudson RiverSvenska - Pocket
ISBN: 9789177713234
En härlig feelgoodroman om systrarna Rachel och Jenny som båda har kärlekstrubbel. Om den "perfekta" familjen, otrohet, barnlöshet, att bli dumpad. Men också om ny kärlek, systerskap, frihet och att hitta sig själv. Lite förutsägbar men jag gillade den mycket.
En fin feelgood roman om systerskap, familj, om den perfekta familjen verkligen är så perfekt som den ser ut att vara. Boken var fin och spännande
Att släppa taget om sitt ex har inte varit lätt för klänningsdesignern Jenny. Speciellt inte eftersom hans nya fru vill bli Jennys bästa vän. I längtan efter en nystart bestämmer hon sig för att lämna allt och flytta till den lilla staden där hon växte upp.

Vissa böcker i kategorin feelgood kan kännas en aning förutsägbara redan från de första sidorna men jag tyckte verkligen att den här var annorlunda! Jag gillade olikheterna i systrarna. Varm, charmig och ganska rolig i stunder. Samtidigt tung och hjärtskärande i stunder. Det enda som var lite negativt var deras mamma, hon framställs så fruktansvärd att det var lite jobbigt att läsa.
En familj och deras öden. Rolig och tragisk på samma gång. Lättläst. Du hade snabbt läst boken. Gillar Kristian Higgins böcker.
Fantastiskt roman om syskonskap, kärlek och vänskap och att aldrig ge upp sin dröm. Om att lyssna på sin magkänsla och att stå upp för sig själv och andra. En roman som är svår att lägga ifrån sig.
Att släppa taget om sitt ex har inte varit lätt för klänningsdesignern Jenny Tate. Speciellt inte eftersom hans nya fru vill bli Jennys bästa vän. I längtan efter en nystart bestämmer sig Jenny för att lämna Manhattans skyskrapor för den mysiga lilla staden hon växte upp i. Väl på andra sidan Hudson River öppnar hon en egen bröllopsbutik.
Det här är en bok jag gillade, verkligen tokgillade! Det var läsning som gav en mysig känsla i magen, en bok jag inte ville skulle ta slut. Jag förlorade mig i boken och dess handling och fick lite flykt bort från verkligheten. Det är kärlek, smärta, sorg, vänskap och humor och jag gillar varje sida av boken. När den är slut har jag ett fånigt leende på läpparna och önskar ser den var några sidor längre.

Lättläst, lite förutsägbart men charmigt och väldigt bra! Missa inte denna pärla till bok!