Elisabeth Borg

Användarprofil
Jag älskar deckare som utspelar sig i Sverige och som är böcker man delvis kan känna igen sig i. Detta är en sådan bok! Utspelar sig i Göteborg och vi får följa Erica som lämnar sin man. De båda är poliser och stundtals blir man förbannad över folk sätt att ta ställning i frågor de inte känner till. En riktigt bra bok!
Ett av de bästa brädspelen som finns! Funkar för alla åldrar och oavsett kunskapsnivå. Enkelt, roligt och lärorikt! Funkar att spela två personer eller i lag.

Lektioner i kärlek

Bok av Lucy Dillon
Ännu en bra bok av Lucy Dillon. Som de övriga håller denna hög kvalite. Jeannie ångrar sig på väg till sitt bröllop men dagen slutar inte som hon tänkt. Medans hon sitter vid sin medvetslösa blivande mans sjukhussäng så rullar hennes liv upp framför henne. En bok om hur något dåligt kan vändas till något bra.
Mitt vardagstips för att röra på sig med är att sätta ett mål på antingen x antal steg om dagen eller att man ska gå x antal minuter. Jag började gå med återvinningen varje morgon istället för att samla på mig till en gång i veckan. Så varje morgon tar jag min lilla påse och promenerar iväg.

Klubben för lyckliga slut

Bok av Caroline Säfstrand
En underbar feelgood bok som även bidrar till egen reflektion. En historia om hur tre för varandra okända kvinnor möts och hur deras liv påverkas. Hur två systrar glider ifrån varandra och sen flätas samman igen. Hur det som aldrig nämns och pratas om i vår barndom påverkar oss i livet. En underbar bok som jag kommer läsa igen!
Perfekta spelet för unga och gamla, alla in spela yatzy. Jag har alltid med mig spelet på mina resor, oavsett om jag reser själv eller med sällskap. Alla kan spela och funkar bra även om man inte pratar samma språk m.

Eldslandet

Bok av Pascal Engman
Första boken om Vanessa Frank. Välskriven, spännande och otroligt bra. En kriminalare som känns äkta och verklig och som inte går att lägga ifrån sig. Ska du läsa några böcker så välj de av Pascal Engman.
Enkelt, lyxigt och gott! Många tror att risotto är svårt och bäst äta på fina krogar. Helt fel! Det är en rätt som tillagas med kärlek, tid och enkla råvaror och som blir godast hemma. Lök, en god olja och risottoris som får svettas ihop innan en rejält skvätt med vitt vin hälls på. Häller på grönsaksbuljong i små mängder som under omrörning får koka in. När den är klar så ner med riven parmesan eller västerbottenost om man vill ha en mer svensk smak, samt en rejäl klick äkta smör. Färdigt att servera! Fantastiskt gott och du kan inte misslyckas!

Pappas pojke

Bok av Emelie Schepp
Ännu en spännande bok om åklagaren Jana Berzelius. Gillar att boken utspelar sig Norrköping. På ett spännande och ibland läskigt sätt knyts Janas uppväxt ihop med nutid. Hennes adoptivpappa som aldrig ville adoptera henne utan var tvungen att ta sig an henne håller henne fortfarande i ett järngrep. En serie av böcker som man inte kan sluta läsa.
Så rätt i dessa tider! Begagnat och återbruk är så rätt, och kul när man letar och letar efter att hitta rätt presenten till en person. Ett loppisfynd känns som en present man lagt ner lite jobb på. Hoppas många väljer återbruk denna jul!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.