När då då?

Brädspel
Roligt spel som passar alla vuxna. Man behöver kunskap men också mycket tur med korten. Mycket som vi inte hade en aning om när det hände så blir roliga diskussioner!
Ett jättekul spel som passar de flesta vuxna. Man behöver både kunskaper och lite flyt i spelet och ställningen kan snabbt ändras.
Ett av de bästa brädspelen som finns! Funkar för alla åldrar och oavsett kunskapsnivå. Enkelt, roligt och lärorikt! Funkar att spela två personer eller i lag.
Ett mycket bra sällskapsspel som passar till de mesta tillfällen. Många olika frågor, lite tråkigt då de flesta handlar om 1900 tal men ändå underhållande.
Ett roligt spel för hela familjen. Lättare för de lite äldre som varit med lite längre på en del frågor. Men många händelser som man får gissa där man kan vara århundraden ifrån rätt svar. Roligt o mycket varierande frågor.
Så enormt roligt spel. Passar ung som gammal och är man många kan man spela 2 och 2. Är man inte allmänbildad så kan man ändå gissa sig till ett svar. Rekommenderas starkt!
När då då? Är ett sällskapsspel som passar hela familjen (utom möjligtvis de allra yngsta). Jag spelade med min systerson som bara är 6 år, och vi tyckte båda att det var jättekul! Spännande att sätta sina kunskaper på prov, och om man inte kan, så är det bara att gissa hej vilt! Kanske fastnar till och med lite ny kunskap i huvudet...
Ett spel som passar att spela även om deltagarna varierar i ålder. Ibland har man bara tur när man gissar eller så var man med när det hände (men kommer kanske inte ihåg när det var).
Finns också i många olika varianter, tex för snabbare spel eller för barn.
Mitt tips på present är sällskapsspelet när då då? Det finns olika ämnen där man ska sätta in händelser i tidslinje. Det är en fördel att spela i lag med olika åldrar då kunskaperna kan skilja sig åt över generationerna. Det går dock utmärkt att spela på två personer. Vi använder oss av pocketvarianten som är liten och lätt att ta med till sommarstugan, på semestern eller vart man nu ska.
Ett riktigt roligt och lärorikt spel för hela familjen. Och inte behöver heller inte vara något proffs på årtal och historiska händelser för att lyckas bra med detta spel. Rekommenderas varmt!