Sara Molin

Användarprofil

Juni, juli, halva augusti

Bok av Marie-Louise Marc
En mysig bok om hur stark den första kärleken kan vara. Boken handlar om Hanna som istället för att åka till Frankrike med sina vänner får åka o ta hand om sin mormor som brutit foten. Här träffar hon Mattias o hans dotter, Mattias som var hennes ungdomskärlek. Man får följa Hanna i sina val i livet och otäcka händelser som gör att livet ändras.
Ett roligt spel för hela familjen. Lättare för de lite äldre som varit med lite längre på en del frågor. Men många händelser som man får gissa där man kan vara århundraden ifrån rätt svar. Roligt o mycket varierande frågor.

Där livet väntar

Bok av Robyn Carr
Andra delen om den lilla byn Virgin river. Vi får i denna fortsätta följa några av invånarna från första boken bla Mel och jack i deras förhållande. Vi får även följa några av deras närmsta vänner o familjemedlemmar. Rick, tonårspojken som blir kär o helt plötsligt ska bli pappa, precher som träffar en kvinna o hennes son som är på flykt från hennes man som är våldsam mot dom. En bok om vänskap, kärlek om vänner som alltid ställer upp men även om sorg o smärta o hur man ska gå vidare när man drabbas av hemska förluster.

Virgin River (TV-serie)

TV-program från Netflix
Här får vi följa melinda som flyttar till småstaden Virgin river för att fly bort sina hemska minnen. Här ska hon jobba med en äldre läkare som inte alls är glad över hennes närvaro. Man får följa människorna i staden i deras liv. En riktig feelgood serie med kärlek, vänskap men också sorgen över att förlora närstående.
En spännande bok om hur en familjs hemligheter nystas upp genom städning av en källare.
Kate pluggar för ett vin prov på familjens vinsläktgård. Man får följa hennes sökan i familjens historia. Tillbaka till kriget och nazisternas påverkan. Romantik o spännande, gripande. Mycket bra

Allt eller inget

Bok av Simona Ahrnstedt
Blev faktiskt överraskad av denna. Tänkte att romance inte var för mig. Brukar vara lite för lite handling o tankar för mig men tyckte denna var riktigt bra. Svår att lägga ifrån sig. Kärlek så klart, och om att våga stå upp för det man tror på.

Ceremonin

Bok av Kiera Cass
En ungdomsbok om ett samhälle uppbyggt av olika kast, där man ska umgås med dom i samma kast. Man kan inte lämna det kast man föds i. Förutom för de tjejer som har chans att vinna prinsens hjärta genom en tävling. 35 tjejer bjuds in att bo på slottet och ska där vinna prinsens hjärta. Boken handlar om amelia singer som inte alls vill leva ett liv i lyx, hon vill inte heller lämna sin hemliga kärlek. Men när hon blir en av tjejerna lär hon känna prinsen och de andra deltagarna och får en annan bild av insidan av slottet. En spännande o annorlunda bok. En blandning av The bachelor och hungerspelen.

In i minsta detalj

Bok av Kristin Emilsson
Freja och Anton flyttar tillbaka till Antons familjehem efter att hans pappa dör. Anton har inte berättat mycket om sin uppväxt. När Freja får höra skvaller i byn växer intresset att få reda på mer. Riktigt spännande att följa Freja i hennes resa när hon hittar nya vänskapsband och familjeband. För vem är egentligen den skygga tonårspojken?
När planerna om nytt jobb helt plötsligt ändras står Linda skamset kvar. Hur ska hon förklara detta för vännerna. Hon flyr staden till sin moster i Båstad som hon inte sett på länge. Väl där börjar familjehemligheter att komma fram o hon träffar gamla bekanta. En mysig bok om att hitta nya vägar i livet. Å självklart i en feelgood, kärlek.

Hungerspelen

Bok av Suzanne Collins
Denna bok handlar om katniss som för att rädda sin syster anmäler sig till hungerspelen. Ett spel som endast en kommer levande ur. Denna bok är främst för unga vuxna men fungerar absolut för oss som äldre med. Den har allt, spänning, sorg, kärlek. Rekommenderar denna serie.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.