Sofie Adolfsson

Användarprofil

Lejonkungen

Film från 2019 regisserad av Jon Favreau
En väldigt bra version av lejonkungen! Bra animering som ser trovärdig ut. Jag gillar dock originalversionen mycket mer.
En väldigt mysig bok med den typiska ”åka iväg och hitta sig själv” - handlingen! Intressanta karaktärer och fantastiska beskrivningar av allt det goda som bakas. Man blir så sugen!

Joker

Film från 2019 regisserad av Todd Phillips
En mycket bra och välgjord film med genomtänkt manus och strategi. Den skiljer sig en del för de ursprungliga Batman-filmerna och Joker är verkligen en intressant karaktär. Filmen är väldigt mörk och den lämnar en inte oberörd efter att ha sett den.
Detta var en så mysig bok som man inte kunde sluta läsa! Författaren skriver på ett sätt som gör att man verkligen blir fångad av historien. Jag tycker inte att detta är en vanlig feelgood utan den har en liten egen twist och är inte fullt så förutsägbar som många andra kan vara. Väldigt bra bok och vill läsa hennes andra böcker också!

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Roligt spel där man lätt fördriver tiden i några timmar! Jag gillar att banorna är väldigt varierande och det blir aldrig långtråkigt.
Så himla bra och fin bok! Helt underbara miljöbeskrivningar och en fin historia om ensamhet och utstötthet

The Last of Us

Spel från 2013 utvecklat av Naughty Dog
Ett så roligt och fängslande spel! Den gör att man fastnar och vill bara spela vidare och bekämpa zombiesarna som hotar huvudpersonerna.

Eldslandet

Bok av Pascal Engman
Bästa boken jag har läst i år såhär långt! Den har ett så oerhört högt tempo med korta kapitel som gör att man lätt tänker ”ett kapitel till”. Intressanta karaktärer och miljöer och där karaktärerna för rappa dialoger. Väldigt bra och vill verkligen läsa resten av serien!
Så bra serie! Man sitter spänd genom varje avsnitt och undrar vad som ska hända härnäst. Bra skådespel, manus och regi!

Nattsångaren

Bok av Johanna Mo
Verkligen en bladvändare! Intressanta karaktärer och miljöer. Har inte läst något innan som utspelar sig på Öland. Jag gillar att den följer både händelseförloppet och utredningen varvat med varandra.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.