Christian Strömvall

Användarprofil

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Candy Crush Saga är ett mycket beroendeframkallande spel. Vill man fördriva tiden på ett roligt sätt är detta ett bra val.
Hindret är vägen är en mycket lärorik bok. Den här boken är väl värd att läsa, passar den som är intresserad av filosofi.
Ett bra tips för att göra någon annan glad är att bjuda på en trevlig fika eller gå på en härlig promenad tillsammans. Sedan är en hemlagad middag alltid uppskattad! Eller varför bara några vänliga ord?
Inte en bok i min smak. Jag tyckte storyn var alltför tunn och den tog inte riktigt fart. Kan inte rekommendera.

Amerikansk jord

Bok av Jeanine Cummins
En bra bok med en fängslande historia. Den sätter fart med en gång och fortsätter boken igenom. Rekommenderar varmt.
Nej detta var ingen bok för mig! Långsam och en massa beskrivningar som kändes onödigt. Ointressant och långtråkig!
Den här aktiviteten kan utföras både på gym ock hemma. Saknas redskap kan man vara kreativ och till exempel fylla tomma flaskor med sand eller annat så har man skapat egna hantlar. Rekommenderas!
En mycket välskriven och intressant faktabok där vi får lära känna spionen Stig Wennerström. I boken framkommer det saker om Stig som både chockar och förvånar.
Ett väldigt god och tämligen lättlagad rätt som går att variera i all oändlighet. Passar också utmärkt som matlåda!

Hercule Poirots jul

Bok av Agatha Christie
Detta är den ultimata julboken! Poirot är i högform i den här juliga och spännande pusseldeckaren! Läs den här, oavsett årstid.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.