Christian Strömvall

Användarprofil
En mycket välskriven och intressant faktabok där vi får lära känna spionen Stig Wennerström. I boken framkommer det saker om Stig som både chockar och förvånar.
Ett väldigt god och tämligen lättlagad rätt som går att variera i all oändlighet. Passar också utmärkt som matlåda!

Hercule Poirots jul

Bok av Agatha Christie
Detta är den ultimata julboken! Poirot är i högform i den här juliga och spännande pusseldeckaren! Läs den här, oavsett årstid.
Perfekt julklapp för den som uppskattar goda dofter. Välj en doft som är anpassad efter mottagarens smak.
Vem skulle inte gilla en bok i julklapp? Och ett presentkort vore ännu bättre för då får man välja den bok man vill ha själv! Perfekt present för en bokälskare!

Lättklätt i Tryckkammaren

Bok av Karin Brunk Holmqvist
En mycket rolig och underhållande bok som är lättläst. Gillar man charmiga böcker med härliga karaktärer så kommer man att gilla den här!

Gösta Berlings saga

Bok av Selma Lagerlöf
Selma Lagerlöf är en av våra absolut största författare. Gösta Berlings saga är en klassiker som alla borde läsa. Hon är en mästare på att ge karaktärerna och omgivningarna liv på ett sätt få kan göra. Läs den här, det är ett måste!

Crazy Rich Asians

Film från 2018 regisserad av Jon M. Chu
Crazy Rich Asians är en mycket charmig och bra film. En tjej följer med sin pojkvän till Singapore utan att veta att hans familj är galet rika. Både hon och han ställs inför många komplicerade val.

Gudfadern

Film från 1972 regisserad av Francis Ford Coppola
En äkta klassiker och en av mina stora favoriter. Vi följer en maffiafamilj där Marlon Brando spelar Don Vito Corleone, en roll som man aldrig glömmer. Se den här odödliga filmen!

Strändernas svall

Bok av Eyvind Johnson
En klassiker men den föll mig tyvärr inte i smaken. Väldigt utdragen och väldigt mycket bok. Hade gått att korta ner. Är säkert en väldigt bra bok om man kunde ta den till sig men den var inget för mig.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.