Einar Svensson

Användarprofil
Riktigt bra handling och berättelse. Den är skriven till barn, men det hindrar inte en för att uppleva en bra bokupplevelse. Rekommenderas stort!

Hungerspelen

Film från 2012 regisserad av Gary Ross
Riktigt intressant koncept och en bra film generellt! En bra dystopi där man får följa barn som hamnar i ett spel där bara en överlever. Rekommenderar stort och tycker alla borde se den minst en gång i livet!

Kampen om järntronen

Bok av George R.R. Martin
Tycker denna serie är väldigt bra och har vrrkligen fastnat för den! Det var lite svårt att komma in i den från början då det är många namn och komplicerade "samhällen" man måste hålla reda på.

Hobbit: En oväntad resa

Film från 2012 regisserad av Peter Jackson
Verkligen en av mina favoritfilmer! Lika bra som alla andra filmer i hobbit och sagan om ringen, och en fantastisk film på en fantastisk bok. Rekommenderas stort!
Riktigt bra bok som jag älskat att läsa! Hela serien tycker jag personligen är en klassiker och rekommenderar den till alla som är fantasy intresserad.

Spyro

Spel från 1998 utvecklat av Insomniac Games
Roligt äventyrsspel som jag spelade när jag var mindre och tyckte då att det var riktigt bra! Tror inte att jag idag hade tyckt samma sak, men kan rekommendera för någon runt 10-års åldern

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Kul att fördriva tiden med men tröttnade på det efter ett tag. Tyckte att det var antingen tråkigt eller för svårt mot slutet av det ja spelade.

Divergent

Bok av Veronica Roth
Väldigt bra bok och en superbra början till denna serie! Tycker denna bok är den bästa i trilogin där man blir introducerad till en fantastiskt intressant värld!
Riktigt bra bok i den bästa serie jag nånsin läst! Älskar alla böcker i Harry Potter serien och denna är en av mina favoriter.
Ett måste för alla fantasy intresserade! N suverän början på Rowling's bokserie som jag tycker alla borde läsa minst en gång i sitt liv.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.