Therese

Användarprofil

Ubongo

Brädspel skapat av Grzegorz Rejchtman
Ett fantastiskt roligt och stressigt spel. Det gäller verkligen att se systematiken. Under tidspress ska man bygga former. Passar alla åldrar

Dan före dan

Bok av Felicia Welander
En härlig julbok. Sigrid älskar julen och den har alltid firats i stugan i Hälsingland. Sigrid överraskar familjen och kommer hem tidigare än vad som sagts. Hon längtar efter en jul som den alltid har varit. Men de personer hon hade tänkt sig att fira jul med har andra planer. Hur ska julen bli??? En härlig feelgoodbok.

Klassföräldrarna

Bok av Sara H. Olsson
En skön bok med två härliga personligheter som är väldigt olika. De blir klassföräldrar och ska gemensamt fixa alla aktiviteter. De har olika ambitioner. En bok om att kämpa i vardagen. Underhållande och kul!

Virka

Aktivitet
Hjärngymnastik och avkoppling i ett! Jag har alltid två virkprojekt på gång. Ett enkel som inte kräver så mycket tankearbete och ett lite svårare som kräver att man håller reda på vart man är i mönstret. Finns alltid något man kan hitta på.
Enkelt och gott. Kan anpassas till alla familjemedlemmars önskemål. Lyxa till den med mycket parmesan och en skvätt grädde.

Rosengädda nästa!

Bok av Emma Hamberg
En underbar bok om vänskap. Hur livet kan ta nya vägar. I boken får man stifta bekantskap med Tess som sitter fast i ett dåligt förhållande och läser recept. Bror är en kille som är lillgammal. Dessa två möts och ger sig ut på äventyr. Har man inte läst böckerna om rosengädda har man många härliga läsrummet framför sig. En serie man bara måste läsa och må bra

Hudvårdsprodukter som present

Ge bort ett härligt paket med hudvårdsprodukter till någon som du tycker om. Låt personen njuta av härliga och långa bad.

Kalla, vita vinternätter

Bok av Christoffer Holst
Julen närmar sig. Cilla ska fira en härlig jul i Idre med sina vänner i deras nya sportstuga. Som vanligt kommer tiden i fjällparadiset inte bli lugn. En mörkhistoria vecklar ut sig. Som vanligt en härlig mysrysare som man inte vill släppa.

Pussel

Produkttyp

Pussel som present

Ett mysigt sätt att samla familjen kring. Ett julklappspussel som ligger framme hela julhelgen. Man kan slå sig ner själv och låta bilden växa fram. Nästa gång man slår sig ner har någon annan lagt dit ett par bitar. Avkopplande och roligt!

Brädspel som present

Finns alltid nya, spännande och roliga spel. Ett fantastiskt bra sätt att samla släkten kring ett spel. Att låta skratten leva fritt. Känslorna flöda. Det finns alltid ett spel som passar alla åldrar och intressen. Ett julklappsspel är aldrig fel.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.