Virka

Aktivitet
Hjärngymnastik och avkoppling i ett! Jag har alltid två virkprojekt på gång. Ett enkel som inte kräver så mycket tankearbete och ett lite svårare som kräver att man håller reda på vart man är i mönstret. Finns alltid något man kan hitta på.
Att virka är avkopplande och man tänker på ett helt annat sätt. Att tillverka något med händerna och ge bort till någon som verkligen uppskattar det man gör, det finns inget bättre. Är en nybörjare och har virkat några dukar, nyckelband där man kan ha sin nyckel på, pannband och vantar. Alltid uppskattat och så avkopplande.
Finns inget mysigare än att virka! Började virka för några månader sedan och fastnade direkt! Köpte genast hem mer garn och började virka en "granny square" cardigan. Helt perfekt att göra framför TV:n eller med en ljudbok i öronen.
Jag älskar att virka! Mamma lärde mig och jag började med att virka dukar när jag var liten. Senare när jag fick barn virkade jag gosedjur och kakor. För mig är det väldigt avkopplande att virka.
Att virka är ett roligt sätt att skapa och se sitt verk växa fram. Man behöver inte kunna de mest avancerade virkteknikerna utan det går att tillverka mycket med bara de lättaste maskorna. Mössor, tofflor, filtar, grytlappar och halsdukar är några exempel.🙂
En bok med 50 nya gudomliga gosedjur.
Det finns en charmig biografi till varje djur och man får lära känna kamelen Erika, bävern Linda, geten Adam
och många fler.
Varje beskrivning har steg-för-steg-instruktioner och till alla djuren finns beskrivning i 4 olika storlekar.
De olika projekten är indelade i 3 olika svårighetsgrader och allt man behöver veta om virkningens grunder.
Att virka är verkligen trevligt!
Jag virkar 🧶 ibland små saker som amigurumis. Nu har jag gett mig på att virka en tröja 👕 till mig själv.
Det är kul att ha nåt man själv gjort & avkopplande när man har garn och nål i händerna!
Virka är verkligen avkopplande. Att få skapa saker som sen kan användas är tillfredsställande. Många fina mönster går att hitta gratis på nätet och beskrivningar hur man virkar på olika sätt finns också. Det är toppen!
Jag älskar att virka. Började ett par år sedan när min dotter fick en bom om Amigurumis oh hon fick lära mig från grunden eftersom hon är ett coolt waldorfbarn som kan sånt. Sedan dess har jag virkat ett par dussin små krabater. Bästa sättet att slappna av!
Jag lärde mig att virka genom youtube för några år sedan och oj vad kul det är! Det har blivit massa blandade alster för min del, gosedjur, napphållare, barnvagnshängen, mössor, vantar, halsvärmare, speldosor, makeup-pads, en kofta, snuttetrasor, babyfilt mm. Man kan virka hur mycket roligt som helst! Perfekt syssla när man vill sitta och lyssna på ljudbok samtidigt också 😉
Kreativt pyssel för alla åldrar, nybörjare som experter. Man kan göra babykläder, leksaker, dekorationer och heminredning m.m.

Jag brukar ta fram ett garnnystan och en virknål när jag är stressad och känna stressen försvinna