Pussel som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
En klassisk julklapp för oss, perfekt att pussla tillsammans i mellandagarna. Man blir lätt biten och bara måste lägga en bit till... Fint med en julklapp som många kan använda tillsammans!
Ett helt underbart sätt o få se en bild växa fram tillsammans med familjen. Brukar bli ett pussel till mellandagarna!
Toppenpresent som funkar till alla åldrar, bara du anpassar det lite. Bra till julklappsspelet med. Det finns alltid nån i din närhet som uppskattar ett pussel, dessutom är det en kul hobby man kan göra ihop, hela familjen.
Vi är en familj som älskar att pussla! När vi vuxna lägger pussel på 1000 bitar så kommer barnen och hjälper till. Det är en lugn aktivitet som alla kan involveras i. Jättebra som present! Det har varit väldigt uppskattat när vi gett bort 😃
Bra pyssel i norrländska vinter natten för ute är det kallt och snöigt och pussel är kluriga och tar tid så man har pyssel för många kvällar utan att få tråkigt speciellt om hela familjen bygger tillsammans
En som gillar att bygga pussel vill alltid ha ett nytt motiv. Det går dessutom att göra det till en relativt personlig present beroende på vilket motiv man väljer. Vill man vara ännu exklusivare så kan man ju beställa ett eget pussel med eget motiv, som passar mottagaren extra bra.
Ett pussel är en mycket passande present till ung som gammal. Antalet bitar får givetvis anpassas till mottagarens ålder. Kan vara en present till en enskild person eller varför inte till hela familjen. Om det är ett klurigt pussel kan man hjälpas åt och eventuellt ha det framme på ett bord tills det är klart.
En jättebra present som passar de flesta i alla åldrar. Perfekt aktivitet att ägna sig åt i dessa tider!
Pussel är en utmärkt julklapp och det finns pussel för alla åldrar och intressen.
En trevlig tradition är att köpa ett nytt julpussel varje år och låta familjen lägga! Det är härligt att leta efter bitar tillsammans och lyckan är stor när man hittar den felande biten.
Vill man tänka på miljön kan man hitta fina pussel i secondhand-butikerna för en billig peng!
Jag älskar att pussla och skulle bli överlycklig över att få ett pussel i present. Gärna ett med någon roligt motiv på
Perfekt till alla åldrar. Tränar logiskt tänkande, mönster, samarbete. Passande nu när allt mer tid ägnas hemma.
Pussel är en jättebra present för både stora och små. Det finns många roliga, fina och spännande motiv att välja på. Man kan även göra pussel med egna foton i olika storlekar, vilket brukar vara mycket uppskattat. En present som räcker i flera dagar om det är många bitar.
Rekommenderar pussel i allra högra grad.
Passar alla åldrar och det är tanke stimulerande och rogivande!

Finns i så många olika varianter och färger.

Det bästa är att när man är klar , är att man kan byta det med någon annan!
Pussel är klart något som för hela familjen tillsammans och det är härligt för det blir en riktig teambuilding. ❤️
Toppenpresent till gammal som ung. Passar perfekt under julledigheten om man vill samla hela familjen. Ett pussel kan dessutom vara ett välkommet tidsfördriv för äldre släktingar eller vänner som till följd av coronaviruset sitter isolerade.
Ett mysigt sätt att samla familjen kring. Ett julklappspussel som ligger framme hela julhelgen. Man kan slå sig ner själv och låta bilden växa fram. Nästa gång man slår sig ner har någon annan lagt dit ett par bitar. Avkopplande och roligt!
Funkar för alla åldrar och perfekt att syssla med under julhelgen. Speciellt i dessa tider när en helst ska stanna hemma!
Absolut bästa presenten en kan ge någon. De går att byta mellan människor eller pussla igen. Vem kan inte vilja ha något sånt?
Pussel tycker jag är en lysande present. Det kan man sysselsätta sig själv med eller så kan hela familjen engagera sig. Det finns ju nuförtiden så mång olika varianter och svårighetsgrader på pussel så att det kan bli en utmaning för var hjärna. Varför inte testa ett tredimensionellt eller ett självlysande som variant på de traditionella pusslen.
Pussel som present passar många. Man har ju möjlighet att välja såväl antal bitar som motiv utifrån mottagarens färdigheter och intressen. Pussel tycker jag personligen är avkoppling och det kan behövas lite avkoppling från vardagens alla måsten ibland. Dessutom utvecklas bland annat matematiska färdigheter då man lägger pussel.
Många gånger har jag gett bort personliga pussel till mina nära och kära. Ladda upp ett foto från ett fint minne på en personliga present-sajt och vips så har su fått ett pussel hem till brevlådan. Att få se leendet när väl mottagaren har knåpat ihop pusslet är obetalbart! En hållbar present dessutom!
Att lägga pussel är inte bara lustfyllt utan också utvecklande. Man lär sig att se samband, tränar upp förmågan att kunna urskilja detaljer och se helhetsperspektiv. Det är bra för minnet, motoriken och är ett utmärkt sätt att slappna av. Att släppa tankar på annat och istället fokusera på ett pussel kan ses som en form av meditation och motverka kronisk stress.
Utförs aktiviteten tillsammans med andra blir det ett trevligt sätt att umgås, detta såväl med jämnåriga som över generationer.