Filippa Norling

Användarprofil
En rätt som både får dig att känna dig fräsch men oxå mätt och lycklig! Variationen av måltiden är helt upp till dig och du kan ha i allt du älskar
En bok för alla föräldrar som behöver extra hjälp i vardagen. Roliga och fantastiska Vivi som oxå har en podd tillsammans med Carin Da Silva, ger dig tips och hacks för att underlätta vardagen med barn. Allt ifrån roliga lekar till lite mer allvarliga saker som förlossnings depression

Frågar Åt En Kompis

Podcast med Kristina Petrushina och Hampus Hedström
En podd som ALLTID får dig på gott humör och får sig att skratta. De lyfter alla möjliga frågor som du någon har ställt sig själv och gör sitt bästa att besvara allt mellan himmel och jord.

Fotobok

Produkttyp

Fotobok som present

Att smala ihop alla vackra minnen som du skapat tillsammmans med en kär vän och göra den fysisk. Att få släppa de digitala och få en mysig stund tillsammans

Mitt perfekta liv

Bok av Sarah Dessen
Marcy lever ett perfekt liv med en perfekt pojkvän och en kärleksfull mamma. Trotts det perfekta livet kan hon inte glömma den tragedi hon såg med egna ögon. Att förlora sin älskade pappa. Under sommaren vänds hela Marcys liv upp och ner, pojkvännen vill ta en paus och hennes jobb är dö trist. Ett cateringjobb dyker som hon tar, där lär hon känns galna kollegor och Wes, en kille som är helt motsats till Marcys ”pojkvän”

Pussel

Produkttyp

Pussel som present

I ett modernt samhälle kan det vara skönt att få koppla av och göra något roligt tillsammans med familjen. Klura, skratta och göra nya minnen tillsammans över ett fint landskap eller varför inte göra ett eget Puzzel och ge bort

Badsalt

Produkttyp

Badsalt som present

Vi lever i en värld där samhället har ställt sig på sin spets och ingenting är sig likt. Att då lyxa till vardagen lite med ett hemma spa behöver alla. Denna present kan ge alla en lyxig stund där man kan få komma bort från allt jobbigt i vardagen.

Doftljus

Produkttyp

Doftljus som present

En present som passar alla! Går att göra presenten väldigt unik och personlig genom att välja en doft som passar perfekt för personen i fråga.

Den unge Werthers lidanden

Bok av Johann Wolfgang von Goethe
En bok skriven i brevform. Werther skriver brev till en vän där han beskriver sin obesvarade förälskelse till Lotte. Lotte är redan förlovad till Albert vilket gör Werther ännu mer förtvivlad. Hans olyckliga kärlek blir för jobbig att han väljer att någon av Albert han och Lotte måste försvinna.
En oerhört spännande bok som handlar om en kille som skriver brev till en kompis. Killen heter Charlie och går från att vara killen som iakttar andra till att vara med och delta. Förälskelse, vänskap och sex är några ord som boken beskrivs med.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.